Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Koristu cīņa uzņem apgriezienus

Marta Zandersone, 02.10.2009. 15:14

Jau šajā svētdienā sīvā cīņa septiņu radošu un tik košu koru starpā turpināsies, jo arī šajā šova reizē kādam Koru kari 2 būs jāatstāj. Bet kuram, ja visi ir tik pārsteidzoši un skanīgi? Ar skubu jāizvēlas savs favorīts un neatlaidīgi tas jāatbalsta, jo tikai tā var palīdzēt dziedātājiem turpināt dalību skanīgajā svētdienu šovā! Kā sola šova veidotāji, arī šī reize nebūs izņēmums un visi kori kā viens turpinās pārsteigt un iepriecināt – šajā reizē dziesmas skanēšot dažādās mēlēs. Un žūrijas godā redzēsiet īpašu, jo īpašu duetu... Baibu Sipenieci-Gavari un Koru Kari uzvarētāju Ati Auzānu! Jūs to negribēsiet nokavēt! Sekojiet Koru kariem 2 jau šajā svētdienā 20:00 TV3.
Koristu cīņa uzņem apgriezienus

Skanīgi! Dažādās mēlēs!

Svētdien Koru kari 2 studijā būs dzirdamas dažādas pasaules valodas – dzirdēsiet itāļu, ukraiņu, indiešu, balkānu valodu, būs kāds sveiciens no tālajiem austrumiem un skanēšot arī valoda – nevaloda! Un tas viss no septiņām dažādām Latvijas pilsētām un to pārstāvētiem koriem! Svētdienas tiešraidei visi kori gatavojuši priekšnesumus, domājot visas pasaules mērogā un dažādās mēlēs, jo tematika – pasaules tautu mūzika, neizvēloties angļu un latviešu valodas. To, kurā pasaules malā katrs koris būs sevi atradis un kā grasās pārsteigt skatītājus, uzzināsiet jau svētdien!

Cēsu koris atklāj vairāk

Ingu Ulmaņa Baltais koris atklāj jau nedaudz vairāk - šoreiz tikšot atlaistas bremzes un koristi spiedīs gāzi grīdā. Jau divas nedēļas koristi dudinot un skandējot gaz, gaz, gaz, jo izvēlē kritusi uz Gorana Bregoviča kāzu un bēru orķestra izpildīto dziesmu Gas, gas! Cēsinieki dosies raibā kāzu ceļojumā ar gāzi grīdā! To, ko sarūpējuši pārējo Koru kari 2 dalībnieki, uzzināsiet jau pavisam drīz!

Ko sola žūrija?!


Šajā svētdienā žūrijas godā redzēsiet mūžam stingro, bet taisnīgo Intu Teterovski un viņam pievienosies patiesi šarmants un dzirkstošs duets – Star FM rīta raidījuma Zoopasta un TV3 spēles Dullais desmitnieks vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare un Koru Kari uzvarētāja Oranžā kora vadītājs Atis Auzāns. Šāds vērtētāju sastāvs jau vien ir uzmanības cienīgs un tas gaidāms kā patīkams šova papildinājums! Bet tas vēl nav viss – kāds no žūrijas pārstāvjiem šova noslēgumā celsies kājās, lai kopā ar visiem kora dalībniekiem turpat studijā vienotos kopējā dziesmā! Kurš gan tas būs?!...

Atgādinot par www.tv3.lv/korukari

TV3 interneta portālā var noskatīties visu šova tiešraižu atkārtojumus un īpaši sagrupētus katra kora priekšnesumus! Kā arī, noteikti ir vērts ielūkoties foto galerijās, kurās var ne tikai pamanīt ēterā neredzētus kadrus, bet arī pabūt šova aizkulisēs un sekot, kā notiek gatavošanās priekšnesumiem!


Sekojiet Koru kariem 2 jau šajā svētdienā 20:00 TV3!
Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV