Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Svētdien Koru karos skanēs rokenrols, blūzs, džezs un kantrī

Marta Zandersone, 07.10.2009. 13:56

Esiet gatavi līksmi un skanīgi pavadīt šo svētdienu kopā ar Koru kari 2 dalībniekiem, jo viņiem padomā kas pavisam, pavisam aktīvs un dulls! TV3 studijā skanēs rokenrols, džezs, blūzs un kantrī – koristi gatavi izkustēties ne pa jokam, un iekustināt arī skatītājus! Muzikālo sniegumu vērtēs TV3 seriāla UgunsGrēks aktrise Marija Bērziņa, diriģents Ivars Cinkuss un mūžam bargais Ints Teterovskis. Atbalstiet savējos, sekojiet skanīgajai un sīvajai cīņai un baudiet dalībnieku priekšnesumus Koru karos 2 jau svētdien, 11.oktobrī 20:00 TV3.
Svētdien Koru karos skanēs rokenrols, blūzs, džezs un kantrī

Aktīvi, līksmi, dulli

Šajā svētdienā TV3 šova Koru Kari 2 studijā skanēs aktīvi un skanīgi priekšnesumi – dzirdēsiet rokenrolu, blūzu, džezu un kantrī meldijas.

Kā atklāj šova veidotāji, Jelgavas Tirkīza zilais koris gatavojoties parādīt spilgtāku tieši paša kora dziedājumu un tam priekšnesumā būšot vadošā loma. Skanējums solās būt sulīgs un piesātināts, tajā varēšot dzirdēt sešbalsīgu sniegumu. Priekšnesums tiks ieturēts blūza–roka stilā un tikšot izmantoti arī mūzikas instrumenti. Atliek vien ticēt un gaidīt svētdienu, lai pārliecinātos par sniegtajiem solījumiem!

Vai arī šoreiz žūrija dziedās?


Žūrijas godā redzēsiet ierasti bargo žūrijas pārstāvi, Dziesmu svētku virsdiriģentu Intu Teterovski, Dziesmu svētku virsdiriģentu, Dziesmu svētku biedrības valdes locekli Ivaru Cinkusu un TV3 seriāla UgunsGrēks Ritas lomas atveidotāju, Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Mariju Bērziņu. Šajā reizē gan žūrijas pārstāvji kopā ar Koru Kari 2 kopkori nedziedās, bet šis gods uzticēts muzikālajai apvienībai Keksi!


Sekojiet skanīgajai un sīvajai Koru Kari 2 cīņai jau svētdien, 11.oktobrī 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV