Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rumbas dēļ Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis atstāj šovu "Dejo ar Zvaigzni"

Marta Zandersone, 08.03.2010. 14:08

Rumba jau otro nedēļu pēc kārtas izrādās liktenīgā deja, kad tās izpildītājiem TV3 šovs "Dejo ar Zvaigzni" jāatstāj. Pirms nedēļas tieši pēc rumbas  priekšnesuma šovu uz laiku pameta Gundars Lintiņš un Marina Martinova, bet vakar uzburtās rumbas dēļ dalība šovā pārtrūka Elīnai Fūrmanei un Rihardam Mailītim. Vai kāds no šovā "Dejo ar Zvaigzni" palikušajiem pāriem nākamajā svētdienā izvēlēsies rumbas deju?! To uzzināsiet jau pavisam drīz, 14.martā šova "Dejo ar Zvaigzni" laikā 20:00 TV3.
Rumbas dēļ Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis atstāj šovu "Dejo ar Zvaigzni"

Vakar TV3 šovs "Dejo ar Zvaigzni" tika veltīts Sieviešu dienai un visām Latvijas, pasaules un visuma daiļā dzimuma pārstāvēm! Sniegtie priekšnesumi un dejotāji studijas tiešraidē uzbūra krāšņu, krāsainu un pārsteidzošu buķeti! Tika izdejots klasisks un eksperimentāls tango, dzirkstījošs un rotaļīgs džaivs, lieliski iestudēts kviksteps, teatrāla un liktenīga rumba – tā šoreiz Elīnas Fūrmanes un Riharda Mailīša izpildījumā. Dejotāju sniegumu vakar taisnīgi, bet stingri vērtēja Šmitu deju skolas vadītāja, deju tiesnese Anita Šmite, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfs Alberts Kivlenieks un radio Star FM raidījuma Zoopasta un TV3 spēles Dullais Desmitnieks vadītāja Baiba Sipeniece–Gavare. Žūrijas un skatītāju kopvērtējums noteica, ka šovs Dejo ar Zvaigzni uz laiku jāatstāj E.Fūrmanei un R.Mailītim.

Soli pa solim

Vakar "Dejo ar Zvaigzni" deju laukumu atklāja Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne, sniedzot enerģisku un aizraujošu džaivu, iegūstot 31 žūrijas punktu. Pēc tam uz skatuves kāpa Ainārs Ančevsksi un Ieva Kemlere, kuri uzbūra teatrālu un uzjautrinošu noskaņu kvikstepa dejā, un žūrijas vērtējumā tika pie augstākās atzīmes, 36 punktiem. Tad deju laukumā rumbu izdejoja E.Fūrmane un R.Mailītis, kuri ieguva zemāko žūrijas vērtējumu – tikai 27 punktus. Nākamais pāris – Santa Dzidžus un Māris Pūce - uzstājās ar eksperimentālu tango, kuru izpildīja "AC/DC" pavadījumā un izraisīja dalītas domas žūrijas starpā, iegūstot vien 28 punktus. Pēc tam ar teatrālu rumbu skatuvi savā varā pārņēma Karina Tatārinova un Gatis Sevels, kurus žūrija vērtēja ar augstiem 34 punktiem. Vēl vienu tango priekšnesumu vakar "Dejo ar Zvaigzni" studijā demonstrēja Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva, kuri pēc žūrijas vērtējuma izpelnījās otro labāko rezultātu – 34 punktus. Un vakardienas dejas rotaļīgās noskaņās noslēdza Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, kuri deju laukumā uzbūra vilka un zaķa saspēli, iedvesmojoties no multfilmas Pagaidi tikai! Šova studijā klātesošie skatītāji priekšnesumu uzņēma ar ovācijām, bet žūrija bija kritiskāka, piešķirot 31 punktu.

Kad visi dejotāji bija snieguši priekšnesumus, tos papildināja TV3 šova "Koru Karu 2" uzvarētājas Ievas Kerēvicas Zaļā Meža kora sagatavotais tango, bet šovu noslēdza visu "Dejo ar Zvaigzni" dalībnieku apgūtais skaistais Vīnes valsis.

Unikāla iespēja!

Šajā svētdienā, 14.martā tiks veidota speciāla īsfilma par šova tapšanas aizkulisēm - dalībnieku satraukuma minūtes pirms iziešanas deju laukumā, grimēšanās un tērpu laikošana, kā arī daudz citu interesantu momentu, kas televīzijas skatītājiem nereti paliek aizkadrā. Šo aizkulišu video ietvaros tiek aicināts iesūtīt jautājumus www.tv3.lv/dejo un uz interesantākajiem jautājumiem tiks meklētas atbildes kopā ar šova dalībniekiem! Būtisks fakts - šo īpašo video varēs noskatīties tikai www.tv3.lv/dejo, tādēļ apmeklējiet portālu, lai tieši Jūs būtu pirmie, kas ekskluzīvi ielūkojas šova aizkulisēs!


Ļaujieties deju burvībai šovā Dejo ar Zvaigzni jau 14.martā 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV