Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Dejo ar Zvaigzni" fināls jau šajā svētdienā

Marta Zandersone, 07.04.2010. 15:56

Deju maratons TV3 šovā "Dejo ar Zvaigzni" tuvojas finiša taisnei un jau šajā svētdienā tiks noskaidrots labākais un titula Zelta pāris cienīgais pāris. Fināla reizē tiksies četri zvaigžņu pāri un katrs sniegs trīs deju priekšnesumus – jau apgūtu, bet papildinātu deju, kādu vēl neredzētu sniegumu un vienu brīvā stila jeb free style priekšnesumu. Šajā nozīmīgajā reizē žūrijas sastāvā būs jau ierastā un taisnīgā trijotne, kurai pievienosies dziedātājs Intars Busulis! Tas, protams, ir tikai neliels ieskats šova fināla norisē – baudiet dejas burvību "Dejo ar Zvaigzni" noslēgumā jau šajā svētdienā, 11.aprīlī 20:00 TV3.
"Dejo ar Zvaigzni" fināls jau šajā svētdienā

Neko nevar skaidri zināt

TV3 šovs "Dejo ar Zvaigzni" kļuvis par absolūtu līderi svētdienu vakaros un iekarojis šī gada skatītākā šova titulu! Tā finālā iekļuvuši četri zvaigžņu pāri – Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, Santa Didžus ar Māri Pūci, Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere, Rolands Meržejevskis ar Elīzu Ancāni. Visi dejotāju pāri fināla reizei gatavo trīs priekšnesumus – kādu jau apgūtu deju, vienu neredzētu priekšnesumu un noslēgumam tiek rūpēta  free-style jeb brīvā stila deja. Arī pārējie "Dejo ar Zvaigzni" dalībnieki, kuri šovu jau atstājuši, noslēgumam gatavo pārsteigumus un jaunas dejas, lai iepriecinātu savus atbalstītājus un TV3 skatītājus vēl pēdējo reizi!

Kuram no četriem pāriem izšķirošajā fināla reizē izdosies iekarot skatītāju simpātijas un tikt pie Zelta pāra titula un lielā laimesta?! To noteiks tikai un vienīgi skatītāji! Šoreiz žūrija atzīmes neliks un deju vērtēšana būs atļauta tikai skatītājiem, bet balsojumu rezultāti šova laikā tiks atklāti TV3 ekrānā. Kas vēl padomā šova dalībniekiem un veidotājiem?!

Dejo zvaigznes! Dejo žūrija!

Līdz šim skatītāju uzmanībai un vērtēšanai nodotas jau divas "Dejo ar Zvaigzni" žūrijas pārstāvju dejas. Kā pirmā tika sniegta romantiska un liega Anitas Šmites deja, bet tad ar karstasinīgu priekšnesumu uzstājās Alberts Kivlenieks. Vai šova skatītāji šajā svētdienā sagaidīs arī trešā žūrijas pārstāvja Vladimira Ponomarjova uznācienu uz deju laukuma?! Kamēr vēl nav skaidrs, kas padomā V.Ponomarjovam, ceturtais šīs svētdienas žūrijas biedrs Intars Busulis visu jau izlēmis. Tieši viņš atklās "Dejo ar Zvaigzni" fināla tiešraidi un skatītājiem nodos Latvijas hokeja himnas "Spēka dziesma" pirmatskaņojumu, kuru papildinās horeogrāfa A.Kivlenieka radīta deja.

Pēc noslēguma ballītes ieskaties www.tv3.lv 

Jau ziņots, ka pirms nepilna mēneša "Dejo ar Zvaigzni" aizkulisēs rosījās www.tv3.lv pārstāvis, kurš radīja ekskluzīvu aizkulišu filmiņu, tā izpelnījusies plašu šova cienītāju interesi (līdz šim tā noskatīta jau 16 437  reižu). Šobrīd skaidrs, ka fināla pārraidē www.tv3.lv pārstāvis atkal uzdarbosies Dejo ar Zvaigzni aizkulisēs un šova noslēguma svinībās jeb after-party, lai veidotu vēl vienu unikālu filmiņu, kas būs pieejama tikai TV3 portāla apmeklētājiem jau no 14.aprīļa!

Skatītākā šī gada šova Dejo ar Zvaigzni fināls jau šajā svētdienā, 11.aprīlī 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV