Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šovā "Dejo ar Zvaigzni" uzvar Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere

Marta Zandersone, 12.04.2010. 09:55 | komentāri (4)

Svētdien, 11.aprīlī TV3 deju studijā norisinājās šova Dejo ar Zvaigzni ilgi gaidītais un emocijām bagātais fināls. Deju laukumā redzējām krāšņas un emocijām pilnas dejas, īstas kaislības un sīvu cīņu! Un ne velti, jo šova galvenā balva ir 7 000 EUR un tituls, kas sevī apzīmē graciozitāti un izturību – „Zelta pāris”.
Šovā "Dejo ar Zvaigzni" uzvar Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere

 

Cīņā piedalījās četri līdz finālam nokļuvušie pāri – Santa Didžus un Māris pūce, Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne kā arī Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere. Tiem visiem bija vienlīdz lielas iespējas kļūt par Dejo ar Zvaigzni uzvarētājiem, tomēr skatītāji, kuriem šajā šovā piederēja lielākās balstiesības, lēma par labu Aināram Ančevskim un Ievai Kemlerei!

Pateicamies visiem šova dalībniekiem par ilgu un rūpīgu darbu, kā arī sveicam Aināru Ančevski nu Ievu Kemleri ar uzvaru šovā Dejo ar Zvaigzni!

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV