Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"Dejo ar Zvaigzni" godam nopelna šī gada skatītākā šova titulu

Marta Zandersone, 15.04.2010. 12:49

TV3 svētdienu šovs "Dejo ar Zvaigzni" noslēdzies ar Aināra Ančevska un Ievas Kemleres uzvaru un tas arī pēc fināla pārraides saglabājis šī gada skatītākā šova titulu! "Dejo ar Zvaigzni" skatījusies lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju jeb kopumā 1 461 900 skatītāju, to ik svētdienas vakaru vidēji skatījās 625 600 cilvēki!* Gada skatītākā šova tituls godam nopelnīts! Bet ar to viss nebeidzas – www.tv3.lv piedāvā noskatīties ekskluzīvu filmiņu par to, kā risinājās "Dejo ar Zvaigzni" noslēguma ballīte jeb after-party! Var atklāt, ka tajā uzzināsiet daudz nedzirdēta un interesanta.
"Dejo ar Zvaigzni" godam nopelna šī gada skatītākā šova titulu

Vēl tikko, 11.aprīlī pēc vairāk kā četru stundu ilgas deju cīņas noskaidrojās TV3 šova "Dejo ar Zvaigzni" uzvarētāji – skatītāji par labāko atzina aktieri Aināru Ančevski un viņa deju partneri Ievu Kemleri. Līdz ar šova noslēgumu skaidrs, ka tieši "Dejo ar Zvaigzni" kļuvis par šī gada skatītāko šovu! To vērojusi lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju jeb kopumā 1 461 900 skatītāju un šovu ik svētdienas vakaru vidēji skatījās 625 600 cilvēki, kas vecāki par četriem gadiem!* Jāatzīst, ka gada skatītākā šova tituls godam nopelnīts!

Interesanti par šova skatītājiem

Kā liecina TNS Latvia dati, "Dejo ar Zvaigzni" lielāko interesi izpelnījās sieviešu vidū, to skaits kopējā auditorijā gandrīz divas reizes pārsniedzis vīriešu skaitu. Vai ar to skaidrojams fakts, ka jau trešo reizi par deju šova uzvarētāju kļuva vīrietis?! Vēl interesanti, ka visu deviņu nedēļu laikā vislielākais skatītāju loks pie TV3 ekrāniem pulcējās 7.martā "Dejo ar Zvaigzni" tiešraidē, kas tika veidota kā īpaša dāvana visām dāmām Sieviešu dienā. Bet, ja aplūko Latvijas karti, redzams, ka visvairāk "Dejo ar Zvaigzni" līdzjutēju dzīvo Rīgā, bet mazākais šova atbalstītāju pulks meklējams Latgalē.

Ar to viss nebeidzas!

Līdz ar šova finālu viss nebeidzas - www.tv3.lv piedāvā noskatīties ekskluzīvu filmiņu par to, kā risinājās Dejo ar Zvaigzni noslēguma ballīte jeb after-party! Tajā uzzināsiet daudz nedzirdēta un interesanta, piemēram, kurš ir Vladimira Ponomarjova mīļākais pāris, ko patiesībā par Aināru Ančevski domā deju partnere Ieva Kemlere un daudz ko citu. Jāsaka, ka šī ir jau otrā www.tv3.lv veidotā filmiņa. Pirmais aizkulišu video tika veidots 14.martā Dejo ar Zvaigzni laikā un tas līdz šim noskatīta jau 17 263 reižu.

Un arī turpmāk TV3 svētdienu vakaros piedāvās ne mazāk aizraujošus mirkļus ar trim X-cilvēku filmām, no kurām X-cilvēki: pēdējā sadursme 2.maijā piedzīvos televīzijas pirmizrādi!

Dejo ar Zvaigzni after-party filmiņa www.tv3.lv! X-cilvēku filmas no 18.aprīļa svētdienās 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

*TNS Latvia dati, laika periods: 14.02.2010.-11.04.2010., vecuma grupa 4+

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV