Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Noskaidroti vēl trīs pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Zane Pētersone, 11.10.2010. 10:27

Sestdien, 9. oktobrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā varējām vērot LNT un „Zelta Zivtiņas" pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" ceturto raidījumu, kurā savus pārsteidzošos talantus demonstrēja desmit dalībnieki no visas Latvijas, lai iekļūtu šova pusfinālā.
Noskaidroti vēl trīs pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Desmit dalībnieku uzstāšanos vērtēja profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija divi pastāvīgie žūrijas locekļi - dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis bija Radio SWH direktors, vokālās grupas „Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Ar talantu tika novērtēti visi desmit priekšnesumu izpildītāji. Un tikai skatītāji

balsojumā noteica trīs pašus talantīgākos dalībniekus, kuri savu talantu varēs parādīt arī šova pusfinālā un tie ir: Amanda Bašmakova no Alūksnes, kura pārsteidza ikvienu ar savu balsi. Jau vairāk kā gadu savu talantu Amanda attīsta pie profesionāla vokālā pedagoga. Viktors Zariņš no Liepājas, kurš izpildīja skaistu dziesmu. Viktors ir bezdarbnieks, piepelnās dziedot uz ielām un remontējot, kā arī pārdodot pulksteņus. Patrīcija Bloma no Ogres, kura spēlēja saksofonu, apvienojot to ar mākslas vingrošanu. Mazā Patrīcija ir ļoti muzikāla, un viņu aizrauj mākslas vingrošana, tieši tāpēc viņa nolēma, ka šīs abas lietas var apvienot vienā – gan spēlēt saksofonu, gan vingrot!

Šobrīd jau ir noteikti divpadsmit dalībnieki, kuri visvairāk sajūsmināja skatītājus un kuriem būs iespēja sevi vēl pierādīt šova pusfinālā, lai turpinātu cīņu par titulu „Latvijas Zelta talants 2010" un galveno balvu – 5000 EUR.

No šova pirmā, otrā un trešā raidījuma uz šova pusfinālu tika: balerīna Grieta Grīnberga no Liepājas, brālis un māsa Aleksandrs un Jekaterina Judičevi no Rīgas, kuri izpildīja skaistu dziesmu, Kristīne Cīrule no Limbažiem, kura pārsteidza ar savu skanīgo balsi, Annemarija Paula no Rīgas, kura rādīja nepārspējamu dziedāšanas tehniku – jodelēšanu, Dāvis Dudelis no Jaunmārupes, kurš demonstrēja BMX Flatland trikus un Sabīne Prenclava no Purmsātiem, kura visus pārsteidza ar skanīgu un skaistu balsi.

Šo sestdien, 16. oktobrī, plkst. 20:35 norisināsies pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" piektā atlase, kurā tiks noskaidroti pēdējie trīs dalībnieki, kuri saņems iespēju piedalīties šova pusfinālā.

Kopā, no visām šova 5 atlasēm, uz pusfinālu tiks izvirzīti 15 dalībnieki. Bet skatītāji var sarosīties, jo būs iespēja noteikt 16. dalībnieku, kuru jūs gribētu redzēt šova pusfinālā. Balsošana notiks interneta mājas lapā wap.zeltatalanti.lv. Balsot varēs par dalībniekiem, kuri piedalījās šova raidījumos, bet kuri nav iekļuvuši šova pusfinālā un, kuri šova atlasēs no žūrijas ir saņēmuši vismaz 2 zvaigznes.

9.oktobrī ir beigusies pieteikšanās ZZ Stipendijām un drīzumā kompetenta žūrija izvērtēs iesūtītos darbus kategorijās sports, foto, video, mūzika, māksla-dizains. Uzvarētāju paziņošana notiks 6.novembrī, šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" fināla raidījumā.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" ikviens var vērot klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Tiekamies 16. oktobrī plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē šovā „Latvijas Zelta talanti 2010".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV