Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noskaidroti pēdējie trīs pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Zane Pētersone, 18.10.2010. 11:59

Sestdien, 16. oktobrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā varējām vērot LNT un „Zelta Zivtiņas" pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pēdējo - piekto raidījumu - pirms lielajiem šova pusfināliem, kurā savus pārsteidzošos talantus demonstrēja desmit dalībnieki no visas Latvijas, lai cīnītos par uzvaru.
Noskaidroti pēdējie trīs pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Desmit dalībnieku uzstāšanos vērtēja profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis bija Radio SWH direktors, vokālās grupas „Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Ar talantu tika novērtēti visi desmit priekšnesumu izpildītāji. Un tikai skatītāji
balsojumā noteica trīs pašus talantīgākos dalībniekus, kuri savu talantu varēs parādīt arī šova pusfinālā un tie ir: Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības dalībnieki no Rīgas, kuri pārsteidza ikvienu ar neparastu vingrošanu. Šajā sportā nav nekādu noteikumu, viss ir atkarīgs no katra paša vēlmes darboties, nav nedz noteiktu treniņu laiku, nedz nepieciešami naudas līdzekļi. Visas darbošanās mērķis ir popularizēt ielu vingrošanas kustību. Ar savu neatlaidību un mērķtiecību jaunieši ir sasnieguši daudz, izveidojuši Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrību un piesaistījuši vairākus tūkstošus jauniešu ielu vingrošanai. Rihards Maslovs no Jēkabpils, kurš demonstrēja savu talantu - beat box. Rihards saka, ka viņa pamatnodarbošanās ir bītošana – ar sava talanta spodrināšanu viņš nodarbojas no rīta līdz vakaram. Betija Bedikere no Ikšķiles, kura iepriecināja ikvienu ar lielisku un skanīgu balsi. Betija sapņo kļūt par labu un profesionālu dziedātāju. Viens no lielākajiem jaunās dziedātājas sapņiem ir reiz piedalīties „American Idol".

Šobrīd jau ir noteikti piecpadsmit dalībnieki, kuri visvairāk sajūsmināja skatītājus un kuriem būs iespēja sevi vēl pierādīt šova pusfinālā, lai turpinātu cīņu par titulu „Latvijas Zelta talants 2010" un galveno balvu – 5000 EUR.

Par šova sešpadsmito dalībnieku, kuru jūs vēlētos redzēt šova pusfinālā, var balsot mobilajā portālā wap.zeltatalanti.lv. Balsot var līdz šīs nedēļas piektdienai, 22. oktobrim par dalībniekiem, kuri piedalījās šova raidījumos, bet kuri nav iekļuvuši šova pusfinālā un, kuri šova atlasēs no žūrijas ir saņēmuši vismaz 2 zvaigznes.

6.novembrī, šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" fināla raidījumā, notiks uzvarētāju paziņošana ZZ Stipendijām. Šobrīd kompetenta žūrija izvērtē iesūtītos darbus kategorijās sports, foto, video, mūzika, māksla-dizains.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" var vērot arī klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Tiekamies 23. oktobrī plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē šovā „Latvijas Zelta talanti 2010".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV