Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Aizvadīts „Dziedošo ģimeņu" pirmais pusfināls

Zane Pētersone, 29.08.2011. 11:02

Vakar vakarā telekompānija LNT, uzsākot savu 15 jubilejas sezonu, sāka skanīgo un sirsnīgo dziedāšanas svētku „Dziedošās ģimenes" trešās sezonas tiešraižu ciklu. Ar patiesām emocijām un īstu ģimeņu mīlestību dziedāšanas svētku dalībnieki pārsteidza ikvienu skatītāju ar skanīgām dziesmām.
Aizvadīts „Dziedošo ģimeņu" pirmais pusfināls

Vakar LNT tiešraidē norisinājās projekta „Dziedošās ģimenes" pirmais pusfināls, kurā 10 stipras un dziedošas ģimenes sacentās par iespēju turpināt skanīgo sacensību Lielajos Latvijas Dziedošo ģimeņu svētkos, kas sāksies 11. septembrī. Pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma skanīgo sacensību turpinās Šminiņu ģimene no Varakļāniem, Knapšu ģimene no Liepājas, Bērziņu ģimene, Sprukuļu ģimene no Viļakas, Putņu ģimene no Rīgas un Freipiču ģimene no Talsiem.

Žūrijā dziedātāju priekšnesumus vērtēja trīs nemainīgie žūrijas locekļi - LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Uldis Marhilevičs un mūziķis un dziedātājs Atis Auzāns.

Jau šo svētdien norisināsies projekta „Dziedošās ģimenes" otrais pusfināls, kura laikā iepazīsim vēl 10 skanīgas un stipras ģimenes!

Otrajā pusfinālā piedalīsies Aļļēnu ģimene no Priekuļiem, Bērziņu ģimene no Saldus, Jansonu ģimene no Rīgas, Kiršteinu ģimene no Brocēniem, Liepiņu ģimene no Alojas novada, Puncuļu ģimene no Rēzeknes, Rudeviču ģimene no Rīgas, Sarmu ģimene no Liepājas, Taškānu ģimene no Aizkraukles, Tumaņu ģimene no Ogres.

Tiekamies svētdien pulksten 20:20 sirsnīgo dziedāšanas svētku „Dziedošās ģimenes" otrajā pusfinālā! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus! Stipras ģimenes veido stipru Latviju!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV