Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noskaidroti „Dziedošo ģimeņu" dalībnieki

Zane Pētersone, 05.09.2011. 12:38

Vakar vakarā, 4. septembrī, LNT ekrānos bija baudāmas patiesas un pozitīvas emocijas šī rudens sirsnīgākā projekta „Dziedošās ģimenes" otrā pusfināla tiešraidē no Rīgas kinostudijas.
Noskaidroti „Dziedošo ģimeņu" dalībnieki

No otrā pusfināla desmit skanīgām un stiprām ģimenēm pēc žūrijas un skatītāju balsojuma tālākai dalībai Lielajos Latvijas Dziedošo ģimeņu svētkos, kas sāksies jau šo svētdien, 11. septembrī, tika izvirzītas sešas ģimenes – Jansonu ģimene no Rīgas, Puncuļu ģimene no Rēzeknes, Liepiņu ģimene no Alojas, Taškānu ģimene no Aizkraukles, Rudeviču ģimene no Rīgas un Bērziņu ģimene no Saldus.

Žūrijā dziedātāju priekšnesumus vērtēja trīs nemainīgie žūrijas locekļi - LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Uldis Marhilevičs un mūziķis un dziedātājs Atis Auzāns.

Jau šo svētdien, 11. septembrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē sāksies Lielie ģimeņu dziedāšanas svētki. Tajos dalību uzsāks 12 ģimenes, kuras abos projekta pusfinālos ieguva vislielāko žūrijas un skatītāju balsojumu, un tās ir:

Šminiņu ģimene no Varakļāniem, Knapšu ģimene no Liepājas, Bērziņu ģimene no Kokneses, Sprukuļu ģimene no Viļakas, Putņu ģimene no Rīgas, Freipiču ģimene no Talsiem, Jansonu ģimene no Rīgas, Puncuļu ģimene no Rēzeknes, Liepiņu ģimene no Alojas, Taškānu ģimene no Aizkraukles, Rudeviču ģimene no Rīgas un Bērziņu ģimene no Saldus.

Tiekamies jau šo svētdien, 11. septembrī, plkst. 20:20 Lielajos Latvijas Dziedošo ģimeņu svētkos! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus! Stipras ģimenes veido stipru Latviju!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV