Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„OKartes Skatuves" koncerts šonedēļ un turpmāk piektdienās

EasyGet.lv, 23.11.2011. 15:31

LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "OKartes Skatuve" lielais koncerts šonedēļ un turpmāk būs piektdienās. Šopiektdien, 25. novembrī, pulksten 20:35 tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv uz „OKartes Skatuves" tiks svinēti radio spēks un varenība, informē „OKartes Skatuve" sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis.
„OKartes Skatuves" koncerts šonedēļ un turpmāk piektdienās

Šopiektdien, 25. novembrī, pulksten 20.35 uz „OKartes Skatuves", svinot radio spēku un varenību, šova muzikālo projektu dalībnieki ķersies klāt Latvijas lielākajiem un aktuālākajiem radio hitiem. Jāsaka gan, ka pašu „OKartes Skatuves" dalībnieku dziesmas jau pamanījušās iespraukties Latvijas radio topu virsotnēs, spītīgi nepiekāpjoties Latvijas mūzikas tirgus autoritātēm. Tā jau otro nedēļu pēc kārtas Zvaigžņu Zagļu filozofiskais hits „Uguns kā gaiss" ir „Mikrofona Aptaujas Top20" dziesmas nr.1, kā arī šī dziesma ir absolūts līderis interneta mūzikas veikala „Doremi" pirktāko dziesmu nedēļas un gada topā. Līdzās šim topu grāvējam dažādos topos savu dzīvi turpina un ir uzsākušas 4 Vēju „Viss nav tā" un „Vēl tevi mīlēt", Jātnieku „Balle Baložos", kā arī „OKartes Skatuves" himna „Ej un cīnies!". Atbalsti savu grupu un tavu acu priekšā, iespējams, dzims jauns radio hits.

„"OKartes Skatuve" - jauno izpildītāju un autoru šovs ir augstākais pakāpiens TV realitātes šovu neilgajā vēsturē Latvijā. Jau tā viena iemesla dēļ, ka tas katru nedēļu rada konkrētu pievienoto vērtību un piešķir krāsas Latvijas popmūzikas kopējam, bezgala rāmajam un pelēcīgajam tirgum. Tās ir sešas jaunas oriģināldziesmas katru nedēļu. Nav grūti izrēķināt cik dziesmu ir radītas 12 nedēļās! Vairāk kā 70! Protams, visas dziesmas nav veiksmīgas, bet tas ir tikai saprotami un normāli, taču starp daudzām, kas ir dzirdētas, ir vairākas patiesas pērles" – saka šova žūrijas priekšsēdētājs un izdevniecības „MicRec" vadītājs Guntars Račs.

Tā kā koncerts turpmāk būs piektdienās, tad visas biļetes, kas iegādātas iepriekš, būs derīgas uz tās pašas nedēļas šovu piektdienā, proti:
• biļetes, kas iegādātas, 26. novembra šova apmeklējumam, būs derīgas 25. novembrī;
• biļetes, kas iegādātas, 3. decembra šova apmeklējumam, būs derīgas 2. decembrī;
• biļetes, kas iegādātas, 10. decembra šova apmeklējumam, būs derīgas 9. decembrī;
• biļetes, kas iegādātas, 17. decembra šova apmeklējumam, būs derīgas 16. decembrī!
Šova veidotāji atvainojas par sagādātājām neērtībām!

Tiekamies jau šo piektdien, 25. novembrī, pulksten 20.35, tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanāla LMK un www.lmk.lv !

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV