Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„OKartes Skatuve" ieies finiša taisnē

EasyGet.lv, 01.12.2011. 09:12

Jau rīt, 2. decembrī, pulksten 20:35 tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv notiks LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "OKartes Skatuve" lielais koncerts, informē „OKartes Skatuve" sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis. Lai gan šoreiz dalībnieki nodosies prieka dziesmu jautrībai, šis „OKartes Skatuves" koncerts būs pēdējais pirms pusfināla. Tas nozīmē, ka jau piektdienas vakara rezultātu paziņošana iezīmēs „OKartes Skatuves" finiša taisnes sākumu.
„OKartes Skatuve" ieies finiša taisnē

Mūzika nav tikai dziļas filozofiskas pārdomas par dzīve jēgu vai veids kā atzīties mīlestībā. Mūzikas spēkos ir paust jebkuru cilvēcīgu emociju, tajā skaitā pašu pozitīvāko – prieku. Tāpēc šonedēļ šova „OKartes Skatuves" dalībnieki ar dažādām prieka un joku dziesmām ļausies jautrības vilinājumam, aicinot smaidīt un smieties arī visus skatītājus: „Jātnieki" veltīs himnu brunetēm, „Kā Viens" iejutīsies pavāru lomā, „T-Band" soliste Košā sola mainīt matu krāsu uz oranžu, „nu un" puiši visus vedīs uz Pļaviņām, bet „4 Vējiem" viss būs vienalga.

Mūzikas ražošanas darbnīca uz „OKartes Skatuves" nav pārstājusi darboties ne brīdi. Tāpēc arī šoreiz visa uzmanība tiks veltīta dalībnieku radītajiem skaņdarbiem, kuri, pēc pagājušā koncerta „nu un" sarīkotā „sprādziena", sola ne vienu vien pārsteigumu, jo eļļu radošajai ugunij ir pielējusi skatītāju atbalstītā Ivara Kļaviņa atgriešanās šovā.

Šova „OKartes Skatuve" koncerta biļetes var iegādāties visās „Biļešu Servisa" kasēs, DUS „Statoil" un www.bilesuserviss.lv . Biļešu cena 4 lati.

Tiekamies jau šo piektdien, 2. decembrī, pulksten 20:35 tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv !

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV