Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„OKartes skatuves" dalībnieki atklās jūtu pārdzīvojumus

EasyGet.lv, 02.03.2012. 12:25

Šonedēļ šova „OKartes skatuve" dalībnieki atklās savus dziļi personīgos pārdzīvojumus. Par mīlestības radītām dusmām, apmātību un netaisnību viņi stāstīs savās dziesmās lielā koncerta tiešraidē šovakar pulksten 20:40, informē šova producents Niks Volmārs.
„OKartes skatuves" dalībnieki atklās jūtu pārdzīvojumus

Šovakar dzirdēsim „OKartes skatuves" dalībnieku pašradītu dziesmu pirmatskaņojumus. Šova favorīte Antra Stafecka piedāvās savu stāstu par kļūdām attiecībās. „Mans dziesmas stāsts būs par to, cik slikti var beigties attiecības, ja kāds no pāra pieļauj kļūdas, un, ko cilvēks spēj izdarīt, lai savu vainu izpirktu," atklāj Antra Stafecka.

Lingita, pārdzīvojot daudzu šova dalībnieku kritiku, bet saņemot žūrijas uzslavas, dziesmā lūgs Dieva palīdzību. Arī visi pārējie šova dalībnieki savas dziesmas veltīs jūtu radītiem pārdzīvojumiem un dusmām. Tikai Rikardions, kurš atgriezies šovā, vienīgais sola jautru dziesmu par to, ka mīlestība var būt arī jestra.

Šova repertuāra direktors un vadošais Latvijas mūzikas producents Guntars Račs uzsver pašradītu dziesmu īpašo nozīmi tālākajā karjeras attīstībā: „OKartes skatuve" ir pats radošākais muzikālais šovs Latvijas šovu vēsturē. Tā ir lieliska iespēja jaunajiem izpildītājiem izpaust savu talantu - pašiem radīt un izpildīt savas dziesmas tik lielas auditorijas priekšā. „OKartes skatuve" ir kā muzikālā radošā laboratorija, kura ģenerē jaunas idejas, dziesmas un veido jaunus autoru tandēmus. Turklāt tas rada reālu pienesumu Latvijas mūzikas tirgum - jaunās dziesmas nonāk radiostacijās, tiek izpildītas koncertos, klubos, skolās un konkursos."

„Visos iepriekš zināmajos šovos jaunieši bija spiesti izpildīt citu autoru radītas dziesmas – tā, protams, ir ļoti vērtīga pieredze, taču nav salīdzināma ar to, ko dod iespēja uzstāties pašam ar savu repertuāru. Katra mākslinieka pamatu pamats ir viņa veiksmīgas koncertprogrammas izveide, ko arī šova iepriekšējā raidījumā uzsvēra Maestro Raimonds Pauls," piebilst Guntars Račs.

„Viens no visveiksmīgākajiem koncertiem, kurā dalībnieki izpildīja savas dziesmas un sniedza gandarījumu gan pedagogiem, gan paši sev, bija „eksāmena" koncerts. Tāpēc ar nepacietību gaidu un vēlos redzēt šīs nedēļas koncertu," saka Guntars Račs.

Koncertu tiešraidē varēs vērot LNT un izklaides Kanālā 2 pulksten 20: 40, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, tiešraidē rādīs Kanāls 2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV