Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT šovs „Zelta ķepa" – jau svētdien

EasyGet.lv, 22.03.2012. 14:10

LNT kanālā 25.martā pulksten 20:20 sāksies šīs sezonas mīlīgākais, astainākais un vienlaikus drosmīgākais projekts – dzīvnieku talantu šovs „Zelta Ķepa", kurā savas prasmes rādīs gan dažādi mājas mīluļi, gan to saimnieki, informē šova producente Ilze Jansone.

Ja pats mīļākais cilvēks - saimnieks - lūdz, viņam atteikt nav iespējams – mīluļi ir gatavi rādīt neiedomājamus trikus, ko apguvuši, mīlot savus saimniekus. Ko prot mūsu mazie draugi? Staigāt kā uz pakaļkājām, tā priekškājām, bučot saimnieku, līst cauri kājām vai lēkt pāri tām, atrast saimniekam pazudušu lietu, dziedāt, spēlēt futbolu, apzīt krāsas un pat rēķināt.

Lielākā daļa dalībnieku abās raidījuma „Zelta ķepa" atlasēs būs dažādu šķirņu un izmēru suņi, jo tieši šie mīluļi ir centīgākie un uzticīgākie savu saimnieku sabiedrotie, kas nākamo komandu jau cenšas nolasīt no saimnieka acīm.
Pirmajā raidījumā piedalīsies bīglu šķirnes meitene Zave, kura prot rēķināt un pārzina visas robežsardzes suņu gudrības, bezšķirnes sunenīte Tika, kura strādā fotosalonā par modeli un ir sportiste – regulāri piedalās agitily sacensībās. Vācu aitu šķirnes suns Argo, kurš ir liels palīgs un atbalsts ikdienas darbos un noteikti varētu piestrādāt kādā restorānā par viesmīli, taksis Skipers, kurš iedvesmojis savu saimnieci gan izveidot foto studiju, kurai dots Skipera vārds, gan takšu portālu. Pirmajā raidījumā piedalīsies arī divi krievu toiterjeru šķirnes puikas, kuri parādīs, ka komandā ir spēks. Liepājas meitene, samojedu sķirnes pārstāve Dakota, kas reiz glābusi ģimeni no ugunsgrēka, parādīs, ka ar lielu mīlestību var gāzt kalnus, bet Bernes ganu suns Kenzo rādīs, ko visu tik nevar iemācīties, kārtīgi strādājot un cenšoties. Eksotiskākais pirmā raidījuma dalībnieks būs papagailis Flečers, kurš māk gan iedot mīļu buču, gan pateikt „Čau!" un savai saimniecei ir visideālākais sabiedrotais.

Dzīvnieku talantu šova vadītāja būs sirsnīgā raidījuma „Mans mīļais draugs" vadītāja Vita Baļčunaite un kaķis Herkuless no Leļļu teātra. Pirmā radījuma žūrijā būs dzīvniekmīļi – dziedātājs Inters Busulis, LNT raidījuma „900 sekundes" moderātore Kristīne Garklāva un žurnāla „Astes" mākslinieciskā redaktore Ārija Lipska.

"Visi dzīvniekmīļi, kuru mazie draugi nevar savus talantus parādīt uz skatuves, nenokariet degunus! Ja jūsu mazais draugs ir nostrādājis kādu nerātnību vai izdarījis ko ļoti, ļoti smieklīgu, sūtiet savus video mūsu kuriozu konkursam! Iepriekš tos augšuplādējiet YouTube vai vietnē Failiem.lv un linku kopā ar īsu aprakstu par jūsu mīluli un video redzamo situāciju nosūtiet uz e -pastu talanti@lnt.lv," aicina šova veidotāji.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV