Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

„Zelta ķepas" finālā uzvar Argo

EasyGet.lv, 10.04.2012. 11:17

Lieldienu svētdienā pozitīvā un jaukā atmosfērā tika noskaidrots Latvijā pirmā ķepaiņu un astaiņu šova „Zelta ķepa" uzvarētājs - titulu „Zelta ķepa" un naudas balvu 1000 latu no Latvijas Kinoloģiskās federācijas ieguva vācu aitu suns Argo un draudzene Loreta, informē šova producente Ilze Jansone.
„Zelta ķepas" finālā uzvar Argo

Galerijas:

„Es ticēju, bet es nebiju pilnībā pārliecināta. Tad, kad nosauca mūsu vārdus, man kājas saļima. Es esmu tik ļoti priecīga par mums abiem," saka Argo cilvēku draudzene Loreta. Argo un Loreta savā priekšnesumā demonstrēja to, kas notiek, ja pavasarī neuzmanīgi apietas ar uguni – vispirms deg pērnā zāle, bet var aizdegties arī dzīvojamās ēkas. Pateicoties Argo izveicībai, šajā gadījumā viss beidzās labi – no degošās mājas Argo izglāba arī Brālīti Trusīti un visi kopā no žūrijas saņēma trīs ķepas, kā arī nedalītas skatītāju simpātijas balsojumā.

Fināla raidījumā piedalījās astoņu dažādu šķirņu, izmēru un krāsu suņi. Kopš atlases raidījuma visi bija centušies un ar izdomu ķērušies pie priekšnesumu gatavošanas, lielākā daļa no tiem, protams, bija par Lieldienu tematiku.

Otro vietu pirmajā „Zelta ķepas" finālā ieguva labradors – retrīvers Teodors ar savu saimniecu Alekseju, pirms raidījuma tieši Teodoru daudzi uzskatīja par favorītu. Trešo vietu ieguva bezšķirnes suņu meitene Tika un viņas saimniece Solvita.

Visi dalībnieki un žūrija pauda cerību, ka šis nebūs pēdējais „Zelta ķepas" šovs, jo viņi no tā guvuši tikai pozitīvas emocijas un ir gatavi savās pirmā šova laikā iegūtajās zināšanās dalīties arī ar nākamajiem dalībniekiem.

Par to, kādi bija balsojuma rezultāti finālā un kā rezultātu tabulā ierindojās visi dalībnieki, kā arī to, kādas bija emocijas uzreiz pēc apbalvošanas, varēs uzzināt jau šovakar, 10. aprīlī, pulksten 18:55 raidījumā „Tautas balss".

Visi raidījuma video pieejami www.youtube.com/ZeltaKepa.

Foto: Šova "Zelta ķepa" uzvarētājs Argo un draudzene Loreta. Foto (c) Raimonds Birkenfelds

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV