Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Otrais raidījums „Zelta ķepa" jau klauvē pie durvīm

EasyGet.lv, 29.03.2012. 16:36

LNT šova „Zelta ķepa" drosmīgie dalībnieki pirmajā raidījumā pierādīja, ka mīlestībai nav robežu. Dalībnieki mirdzošām acīm rēja, skrēja, dejoja, rēķināja un rādīja dažnedažādus trikus. Nu pie durvīm klauvē otrais „Zelta ķepas" raidījums.
Otrais raidījums „Zelta ķepa" jau klauvē pie durvīm

Arī otrajā šova „Zelta ķepa" raidījumā redzēsim septiņus dažādu šķirņu suņus, kuriem piemīt unikāli talanti un spējas, kā arī vienu jauku truseni labākajos gados. Arī šajā raidījumā varēs pārliecināties, ka dzīvnieka un cilvēka mīlestībai patiesi nav robežu – redzēsim arī aizkustinošu stāstu, kā suns var palīdzēt un uzlabot cilvēka dzīves kvalitāti. Raidījumā piedalīsies visdažādāko šķirņu un izmēru četrkājainie draugi, kurus visus vieno pašaizliedzīga mīlestība pret saviem saimniekiem.

Tāpat otrajā raidījumā redzēsim skatītāju iesūtīto „Wiskas kuriozu TOP 5". Pagājušajā nedēļā kuriozu konkursā uzvarēja lūdzošais kaķis Picis, viņa saimniece Diāna, saņemot balvu, bija ļoti, ļoti priecīga! Šonedēļ skatītāji bijuši vēl vērīgāki un iesūtījuši desmitiem smieklīgu un jautru video ar savu mīluļu darbiem un nedarbiem. Balsošana par smieklīgākajiem video kurioziem notiek līdz pat svētdienas pulksten 15:00, kad šova veidotāji nofiksē reultātu. Savu video kuriozu var apskatīt un izvēlēties draugiem.lv/ZeltaKepa. Sekot šovam var arī Twitterī @ZeltaKepa.

Šo svētdien žūrijā talantīgos dzīvniekus vērtēs žurnāla „Astes" mākslinieciskā redaktore Ārija Lipska, Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe un kāzu rīkotāja, pasākumu aģentūras „Chocolate events" vadītāja Sindija Vilde.

Visi pirmā raidījuma video pieejami: www.youtube.com/ZeltaKepa

Foto: LNT šova "Zelta ķepa" pirmais raidījums. Foto (c) Raimonds Birkenfelds

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV