Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Valmierā norisināsies 'Skullcandy Jam Session'

Ieva Meļko, 21.01.2009. 09:28

Snovborda un slēpošanas sezona rit pilnā sparā uz visiem kalniem, tāpēc beidzot arī viens pasākums snovbordistiem un freestyle slēpotājiem – 'Skullcandy Jam Session' Valmierā, atpūtas bāzē „Baiļi”, sestdien 24.janvārī no 10:30-17:00.
Valmierā norisināsies 'Skullcandy Jam Session'

Jam session paredzēts divās disciplīnās – slope style parkā un uz big air lielā tramplīna. Jam session formāts nozīmē, ka paši braucēji izvērtē viens otra sniegumu un nosaka labāko snovbordistu vai freestyle slēpotāju.

Ollie augstlēkšanas sacensībās katram braucējam dotas divas iespējas pārlēkt pāri noteiktā augstumā uzstādītai latiņai to nenogāžot. Uzvarētājs tiek noskaidrots pavisam vienkārši – kurš pārvar vislielāko augstumu, iegūst 1.vietu!

Sacensību laikā par īpašu šovu parūpēsies divi riteņbraucēji, veicot elegantus lēcienus pār big air un visur, kur vien var!

Sacensību starplaikos visi dalībnieki aicināti iestiprināties turpat uz kalna ar garšīgām grill-desiņām un uzmundrināt sevi ar Red Bull.

Dienas garumā uz kalna atradīsies arī Sniegakluba „Drošā kalna” telts, atgādinot visiem skatītājiem un dalībniekiem par drošības aspektiem kalnu ziemas sporta veidos. Sacensību dalībniekiem atgādinām, ka visa veida aizsargi ir ļoti vēlami, bet ķivere – obligāta.

Dalības maksa: 6Ls, kas iekļauj arī pacēlāja biļeti uz pasākuma laiku (11:00-17:00)

Atbalstītāji: www.baili.lv, Skullcandy, Sniegaklubs un veikals „Mosquito”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV