Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Ziemas posmu finišā Vorobjovam sudrabs

Liene Meklere, 10.03.2009. 11:43

SEB līzinga rallija ekipāža Jānis Vorobjovs/Audrius Šošas aizvadītajā nedēļas nogalē Somijas Joensuu rallijā starp Latvijas rallija čempionāta dalībniekiem izcīnīja otro vietu, un līdz ar to arī kopvērtējumā, noslēdzot ziemas posmus, šobrīd ieņemot otro pozīciju.
Ziemas posmu finišā Vorobjovam sudrabs

“Neskatoties uz to, ka četros no astoņiem ātrumposmiem padzīvojāmies pa kupenām, zaudējot vairāk kā pusminūti laika, mums izdevās iebraukt absolūtā kopvērtējuma pirmajā desmitniekā, tāpēc ar rezultātu esmu apmierināts. Vienā no ātrumposmiem mums izdevās uzrādīt trešo labāko laiku,” par rezultātiem saka Jānis Vorobjovs.

Līdz ar Aivja Egles/Mārtiņa Jeruma izcīnīto uzvaru Somijas posmā, apvienotā SEB Tieto Racing team izvirzījusies vadībā LRČ komandu ieskaitē. Joensuu rallijs bija pēdējais ziemas rallijs šajā sezonā. Pirmajā LRČ posmā, kas šogad noritēja Lietuvā, SEB līzinga rallija ekipāža no sacensībām izstājās riepu bojājumu dēļ, bet otrajā posmā, rallijā Sarma 2009, izcīnīja otro vietu.

Paralēli Latvijas rallija čempionātam, Jānis Vorobjovs šosezon ar stūrmani Guntaru Zicānu startē Latvijas rallijsprinta čempionātā, kur sacensībās Sarma 2009 un Ērgļi 2009 tika izcīnītas uzvaras 4WD+ klasē. Šoziem Jānis piedalījās arī sacensībās Igaunijā un Krievijā.

“Par lielisko sadarbību ziemas sacensībās gribu pateikties stūrmaņiem Guntaram Zicānam un Igoram Skuridinam, un, protams, vislielākie paldies maniem inženieriem Pjotram Sokolovam un Igoram Veveram,” saka Jānis Vorobjovs. “Paldies mūsu atbalstītājiem – SEB līzingam, Axio Capital, BTV, Vidzemes Betons un Tyrex – par iespēju braukt un priecēt līdzjutējus tik daudzās sacensībās!”

Nākamās sacensības SEB līzinga rallija ekipāžai būs rallijsprints Kalnamuiža 2009, kas norisināsies 2. un 3.maijā Liepājas apkārtnē.

SEB līzings ir SEB grupas uzņēmums, līzinga un faktoringa pakalpojumu sniedzējs Latvijā. SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV