Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Itāļi nokārto Štelmahera finansiālās saistības ar ASK

ASK Rīga Preses dienests, 16.04.2009. 14:43

Basketbola klubs ASK Rīga un Roberta Štelmahera jaunā komanda „Veroli” atrisinājuši spēlētāja pārejas jautājumu un Štelmaheram vairs nevajadzētu būt nekādiem šķēršļiem, lai sezonas beigas aizvadītu Itālijā. „Veroli” pilnībā apmierinājuši ASK izvirzītās finansiālās pretenzijas ieskaitījuši ASK kontā gan Štelmaheram izmaksāto algu par atlikušo sezonu, gan kompensāciju.

„Mums nav nekādu pretenziju pret „Veroli”, viņi uzņēmās visas Štelmahera finansiālās saistības, operatīvi norēķinājās un atzina, ka ASK ir pilnīga taisnība. Itāļiem Roberts vajadzīgs ierindā iespējami ātri un domāju, ka brīvlaišanas vēstuli no Latvijas Basketbola savienības, viņš varēs saņemt jau šodien. Kā „Veroli” un Roberts šo jautājumu par algu risinās tālāk vairs nav mūsu kompetencē,” ASK Rīga ģenerālmenedžeris Māris Jučmanis.

Ja vienošanās starp ASK un „Veroli” netiktu panākta, Štelmahers šosezon visticamāk vairs nevarētu spēlēt vispār, turklāt abi klubi varētu pieprasīt spēlētāja diskvalifikāciju, jo Štelmaheram būtu divi spēkā esoši līgumi.

Pēc Baltijas un Latvijas regulāro turnīru beigām basketbolā iestājies neliels pārtraukums un šai laikā ASK varēs iespēlēt galīgo sastāvu ar kuru sezona tiks noslēgta. Nākamās spēles aizvadīs rīdzinieki aizvadīs Baltijas basketbola līga finālčetrinieka turnīrā, kur saspēles vadītāja galvenā loma būs jāuzņemas Andriusam Mažutim, bet LBL pusfinālā viņam palīgā nāks arī Šons Kolsons.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV