Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Zināms Latvijas hokeja izlases sastāvs dalībai pasaules čempionātā

LETA, 20.04.2009. 16:47 | komentāri (5)

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pirmdien paziņoja 25 spēlētājus, kuri dosies uz Šveici, kur jau šīs nedēļas beigās sāksies pasaules čempionāts.
Zināms Latvijas hokeja izlases sastāvs dalībai pasaules čempionātā

Kaut arī galējā pieteikumā var iekļaut ne vairāk kā 20 laukuma spēlētājus, šobrīd ir nosaukti 25 hokejisti, tai skaitā 22 laukuma spēlētāji un trīs vārtsargi, kuri visi arī dosies uz pasaules čempionātu. Pārējos spēlētājus izlases vadība plāno pieteikt pirms otrā posma spēlēm, kad tā cer sagaidīt arī Oskaru Bārtuli, kuram pašlaik turpinās sezona Amerikas hokeja līgā (AHL).

Kā pēdējais no sastāva pagaidām ir izslēgts aizsargs Agris Saviels.

"Pašlaik veselības problēmas ir vienīgi Jēkabam Rēdliham, kuram mikrotrauma neļāva piedalīties šodienas treniņā," izteicās Znaroks. "Vēl gaidām Bārtuli, kurš labākā gadījumā būs uz otro posmu. Savukārt Skrastiņš Rīgā ieradīsies rīt. Visticamāk, čempionāta pirmajā posmā pieteiksim astoņus aizsargus, bet spēlēsim ar trijiem to pāriem."

Pasaules čempionātā, kas 24.aprīlī sāksies Šveicē, Latvija spēlēs vienā apakšgrupā ar ASV, Zviedrijas un Austrijas valstsvienībām.

Latvijas hokeja izlases sastāvs dalībai pasaules čempionātā: vārtsargi - Sergejs Naumovs, Edgars Masaļskis, Dmitrijs Žabotinskis; aizsargi: Rodrigo Laviņš, Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Oļegs Sorokins, Jēkabs Rēdlihs, Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kārlis Skrastiņš; uzbrucēji: Roberts Jekimovs, Lauris Dārziņš, Herberts Vasiļjevs, Guntis Džeriņš, Aleksejs Širokovs, Aleksandrs Ņiživijs, Armands Bērziņš, Miķelis Rēdlihs, Mārtiņš Cipulis, Aigars Cipruss, Ģirts Ankipāns, Mārtiņš Karsums, Jānis Sprukts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV