Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgas ASK saņem 100 000 latu no Parex bankas

easyget.lv, 26.04.2007. 15:00 | komentāri (2)

Pirms vakardienas spēles Parex bankas prezidents Valērijs Kargins pasniedza čeku 100 000 latu vērtībā Rīgas ASK galvenajam trenerim Ramūnam Butautam un komandas kapteinim Sandim Valteram.
Rīgas ASK saņem 100 000 latu no Parex bankas
Parex bankas kā viena no kluba ASK Rīga dibinātājiem un lielākajiem atbalstītājiem papildus piešķirtais finansējums ir paredzēts veiksmīgam sezonas noslēgumam, cīnoties par čempiona titulu Latvijas Basketbola līgā, kā arī jaunās sezonas startam.

Parex bankas prezidents Valērijs Kargins: “Esmu gandarīts par komandas sniegumu, izpildot visus klubam izvirzītos uzdevumus. Jau pirmajā sezonā Rīgas ASK veiksmīgi startēja Baltijas Basketbola līgā un iekļuva spēcīgākajā divīzijā, kas garantēja vietu līgā arī nākamajā sezonā. ASK saņēma uzaicinājumu piedalīties FIBA Eiropas kausa turnīrā un pārvarēja pirmo grupu kārtu, otrajā kārtā sasniedza labāko rezultātu starp visām šajā turnīrā pārstāvētajām Baltijas valstu komandām. Vēlamies motivēt komandu, lai ASK sasniegtu arī trešo sezonas sākumā izvirzīto mērķi - iekļūtu Latvijas Basketbola līgas finālā un cīnītos par valsts čempionu titulu.”

Vakar pirmajā Latvijas Basketbola līgas pusfināla spēļu sērijā līdz trim uzvarām Rīgas ASK ar rezultātu 94 : 93 uzvarēja Barons/LMT komandu.

Basketbola klubs ASK Rīga atjaunots 2006. gadā. Tā dibinātāji ir Rīgas dome, Nacionālie bruņotie spēki, Parex banka, Basketbola akadēmija Rīga.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV