Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Ziemas vindsērfinga Eiropas kausa posms atkal Somijā

Laura Komisare, 11.02.2010. 09:28

Trešais ziemas vindsērfinga Eiropas kausa posms no 12. līdz 14. februārim norisināsies Hanko, Somijā. Ziemas vindsērfinga braucēji un entuziasti šosezon jau otro reizi dosies uz sacensībām Somijā.

Atgādinām, ka Eiropas kausa posmā „WWEC 2010 SaimaaGardens”, kas norisinājās Somijas pilsētā Lapenrantā (Lappeenranta), nepietiekama vēja dēļ sacensības tā arī nenotika! Tad nu šoreiz dosimies uz Hanko, vienu no visvējainākajām Skandināvijas vietām. Lai gan Somijā, tāpat kā Latvijā, ir sasnigusi bieza sniega kārta, organizatori ir parūpējušies, lai arī tā nebūtu problēma, un trase slalomam tiek gatavota jau kopš svētdienas. Turklāt ir vēl viena labā ziņa - beidzot ir sarosījies un uz sacensībām dosies arī iepriekšējās sezonas uzvarētājs Jānis Preiss. Sacensībās piedalīsies dalībnieki no Latvijas, Somijas un citām valstīm.

„WWEC 2010 Hanko” atbalstītāji: Rautio Sports, Outdoorpoint, Rip Curl, Brandt Oy un Hiberna.

Vairāk informācija pieejama WWEC 2010 oficiālajā mājas lapā www.winterwindsurf.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV