Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LTV tiešraidē būs skatāma Ziemas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija

Ieviņa Ancena, 12.02.2010. 13:12

Jau šonakt, plkst. 03:50, abu Latvijas Televīzijas kanālu ēterā, kā arī LTV7 interneta mājas lapā (www.ltv7.lv) tiešraidē no Kanādas pilsētas Vankūveras būs skatāma Ziemas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija. Līdz pat Olimpisko spēļu noslēgumam LTV tās pārraidīs pilnā apjomā.

"Latvijas Televīzija turpina iesākto tradīciju - skatītājiem visā Latvijā piedāvāt ekskluzīvākos sporta notikumus un kļūt par mūsu sportistu profesionālās dzīves svarīgāko brīžu aculieciniekiem. Šoreiz aicinām būt kopā visas pasaules gaidītākajā sporta notikumā - Ziemas olimpiskajās spēlēs. Sekosim mūsu sportistu startiem, priecāsimies par viņu veiksmēm un uzmundrināsim brīžos, kad viņiem tas būs visvairāk nepieciešams," uzsver LTV ģenerāldirektors Edgars Kots.

Par ekskluzīvo iespēju pilnā apjomā pārraidīt Ziemas olimpiskās spēles Latvijas Televīzija ir pateicīga šī projekta ģenerālsponsoriem – Nordea bankai un Latvijas Mobilajam telefonam, bez kuru nozīmīgā atbalsta šī notikuma atspoguļošana Latvijā nebūtu iespējama.

SIA "Latvijas Mobilais Telefons" prezidents Juris Binde: "LMT ir ģenerālsponsors Latvijas Olimpiskajai komitejai un, lai vairāk iedzīvotāju būtu iespēja sekot līdzi mūsu sportistu gaitām Vankūverā, LMT kā ģenerālsponsors atbalsta arī Olimpisko spēļu translācijas LTV. Turklāt šogad sporta līdzjutējiem esam sagādājuši īpašu dāvanu – LTV7 tiešraides un raidījumus ar Olimpiādes labākajiem momentiem LMT klienti varēs bez maksas skatīties savā mobilajā tālrunī. Savukārt līdzjutējiem, kas vēros Olimpiskās spēles klātienē, būs iespēja par ievērojami zemākiem tarifiem zvanīt un sūtīt īsziņas uz Latviju."

"Nordea bankas atbalsts Olimpisko spēļu translēšanā ļaus visiem Latvijas iedzīvotājiem izbaudīt klātbūtnes sajūtu vispasaules mēroga notikumā un līdzpārdzīvot spraigākajiem sacensību mirkļiem ar mūsu sportistu piedalīšanos. Es ļoti ceru, ka Olimpiāde dāvās arī iespējas sajust uzvaras garšu un priecāties par Latvijas komandas uzvarām šajās sportistu elites sacensībās," atzīst Nordea bankas vadītājs Valdis Siksnis.

Kā zināms, gan LTV1, gan LTV7 piedāvās Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju (naktī no piektdienas uz sestdienu, plkst. 3:50) un noslēguma ceremoniju (naktī no 28. februāra un 1. martu, plkst. 3:30). Abos kanālos būs skatāmi arī regulāri ziņu izlaidumi par aktuālākajiem notikumiem Vankūverā.

LTV7 "Vankūveras misijai" veltīs 24 stundas diennaktī. Visvairāk interesējošās pārraides būs skatāmas gan tiešraidēs, gan atkārtojumos, daži citi veidi bez Latvijas sportistu piedalīšanās – ierakstā. Katru dienu LTV7 būs skatāmas Olimpiskās dienasgrāmatas un Olimpiskās ziņas. Tās ik dienu būs skatāmas plkst. 7.30 un 8.30, kā arī ap plkst. 19:00 un ap 23:00.

Savukārt LTV1 ēterā ziņu kalendārs būs šāds: no 14. februāra līdz pat Olimpisko spēļu noslēgumam Olimpiskās ziņas būs skatāmas katru dienu tūlīt pēc ziņu izlaiduma "Šodien Latvijā" (darbdienās – plkst. 18:30, brīvdienās – plkst. 18:15), pēc Nakts ziņām, bet no 15. februāra – arī plkst. 8:00 no rīta (darbdienās tās iekļausies raidījumā "Labrīt, Latvija!"). Aktuālā informācija tiks atspoguļota arī informatīvajā raidījumā "Panorāma".

Ziemas olimpisko spēļu tiešraidēm visu diennakti varēs sekot līdzi arī LTV7 mājas lapā – www.ltv7.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV