Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Liepājas Lauvas” tiksies ar BK „Valmiera”

Mārtiņš Kozlovskis, 01.03.2010. 17:37

Otrdien, 2. martā, ļoti svarīgu Latvijas Basketbola līgas spēli savās mājās aizvadīs „Liepājas Lauvas” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems vienus no saviem sīvākajiem un principiālākajiem konkurentiem - BK „Valmiera” basketbolistus. Spēles sākums pulksten 19:30.
„Liepājas Lauvas” tiksies ar BK „Valmiera”

Abām komandām šī būs piektā savstarpējā cīņa šajā sezonā. Līdz šim uzvaras un zaudējumi ir dalīti uz pusēm (2:2), līdz ar to, līdzīga un saistoša spēle ir gaidāma arī šajā reizē. Vispārliecinošāko uzvaru līdz šim ir izcīnījuši liepājnieki, kas janvāra vidū valmieriešus pārspēja ar 15 punktu starpību – 75:60, turklāt spēle tika aizvadīta Vidzemes kluba mājvietā. Taču pārējās trīs abu komandu spēles ir bijušas ļoti līdzīgas un viss ir izšķīries tikai mača pēdējās minūtēs.

Spēles cena ir ļoti augsta, jo abas komandas turnīra tabulā aktīvi cīnās par 4. līdz 5. vietu, turklāt, abām komandām bilance ir pilnīgi vienāda - septiņas uzvaras un astoņi zaudējumi.

Interesants ir fakts, ka abas komandas nav izcīnījušas uzvaras spēlējot savās mājās, jo panākumi vienmēr ir izcīnīti viesu komandām.

Domājams, ka šoreiz šī tendence nepiepildīsies, taču cīņa visticamāk būs smaga un daudz kas būs atkarīgs no veiksmes faktora. Taču par to pārliecināties būs iespējams tikai otrdienas vakarā, pulksten 19:30. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV