Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pagājušās sezonas komandas līderis Valeika atgriežas "BK Valmiera"

Kate Glika, 05.01.2011. 15:30

"BK Valmiera" pievienojas 25 gadus vecais, 207cm garais uzbrucējs Artūrs Valeika, kurš iepriekšējo sezonu bija "BK Valmiera" komandas līderis. Iespējams Valeika laukumā debitēs jau rīt, kad savās mājās "BK Valmiera" uzņems "Liepājas Lauvu" vienību. Spēles sākums 18.30.

Sezonu Artūrs Valeika iesāka Roberta Štelmahera vadītajā "Perlas" vienībā, taču nesen sadarbība tika pārtraukta. Valeika pagājušajā sezonā "BK Valmiera" rindās Baltijas Basketbola līgas spēlēs (BBL) vidēji guva 11, 8 punktus un izcīnīja 5,8 atlēkušās bumbas un vidēji veica 1,7 rezultatīvas piespēles saviem partneriem.

"BK Valmiera" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš: "Artūrs ir īsts līderis, kurš spēj uzņemties atbildību ne tikai spēles pirmajā pusē, bet arī pēdējā ceturtdaļā un tās noslēgumā. Artūrs ir ne tikai lielisks spēlētājs, bet arī labi spēj motivēt pārējo komandu. Viņš var teicami spēlēt gan ceturtā, gan piektā numura pozīcijā. Viņš ir spēcīgs aizsardzībā, cīņā par atlēkušajām bumbām, kā arī īpaši bīstams un efektīvs uzbrukumā gan groza tuvumā, gan no distances. "

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV