Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Liepājas Lauvas” uzsāks cīņas par pusfinālu

Mārtiņš Kozlovskis, 06.04.2010. 10:05

Otrdien, 6. aprīlī, savu pirmo Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfināla spēli savās mājās aizvadīs „Liepājas Lauvas” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems savus mūžsenos pretiniekus BK „Valmiera” komandu. Spēles sākums pulksten 19:30.
„Liepājas Lauvas” uzsāks cīņas par pusfinālu

Abas komandas regulāro čempionātu noslēdza blakus viena otrai – 4. un 5. vietā. Lai arī uzvarēto/zaudēto spēļu bilance bija vienāda (10 uzvaras un 12 zaudējumi), taču augstāk atradās „Liepājas Lauvas”, kas savstarpējo spēļu ietvaros izcīnīja četras uzvaras, bet zaudējumus piedzīvoja divās cīņās.

Iepriekšējā sezonā ceturtdaļfināls liepājniekiem bija pēdējais etaps, jo divās spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi nākamajiem Latvijas vicečempioniem BK „Barons” basketbolistiem. Taču šoreiz „Lauvām” pretiniekos būs mūžsenie pretinieki no Valmieras un šī sērija solās būt ne mazāk spraiga. 

Pirmā spēle tiks aizvadīta otrdien Liepājā, bet otrā šo piektdien Valmierā. Un ja nepieciešams, izšķirošā trešā spēle būs jāaizvada pēc nedēļas, 13. aprīlī, Liepājā. Katrai spēlei būs milzīga vērtība, tāpēc svarīgi uzvaras pamatus ielikt jau pirmajā spēlē Liepājā. 

Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Sākums pulksten 19:30.

Ceturtdaļfināla pāri:

BK „Ventspils” – BK „Zemgale”

„Liepājas Lauvas” – BK „Valmiera”

Pusfināli:

BK „Barons” – („Lauvas” un „Valmiera” pāra uzvarētājs)

„VEF Rīga” – („Ventspils” un „Zemgale” pāra uzvarētājs)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV