Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Valdis Valters kļuvis par „VEF Rīga” viceprezidentu

Laila Spaliņa, 20.05.2010. 12:23

Basketbola kluba „VEF Rīga” dibinātājs, bijušais galvenais treneris Valdis Valters ar kluba valdes lēmumu apstiprināts par „VEF Rīga” viceprezidentu. Jaunos pienākumus V.Valters sāk pildīt nekavējoties.

V.Valters ir kļuvis par kluba viceprezidentu basketbola operāciju jautājumos, viņa uzdevumos ietilpst skautings un komandas komplektācija. Tāpat V.Valters kopā ar Edgaru Jaunupu koordinēs „VEF” darbību VTB Vienotajā līgā, uzņemoties arī atbildību par līgas izspēles principu izstrādi un citiem sporta jautājumiem.

„VEF Rīga” viceprezidents V.Valters: „Sākot pildīt jaunā amata pienākumus, par prioritāriem esmu izvirzījis divus galvenos uzdevumus. Pirmkārt, tie ir galvenā trenera meklējumi. Otrkārt, Latvijas vadošo spēlētāju piesaiste klubam, un pirmais, ar kuru sākšu sarunas, ir Kaspars Kambala.”

Līdz ar viceprezidenta ieviešanu, kluba valdes priekšsēdētāja amats pārdēvēts par prezidenta.

Kā zināms, aprīļa beigās „VEF Rīga” valde galvenā trenera amatā iecēla Nikolaju Mazuru, jo atlūgumu veselības problēmu dēļ bija iesniedzis Valdis Valters.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV