Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Roberts Justs: "Ar rezultātu neesmu apmierināts, jo zinu, ka varu labāk"

Agnis Skrebs, 09.06.2010. 15:33 | komentāri (1)

Aizvadīts kārtējais Eiropas čempionāta posms 125 ccm3 klasē 2T klasē, kurā piedalījās arī Latvijas jaunais talants Roberts Justs. Šoreiz Latvijas sportistam šis posms nebija tik veiksmīgs, jo pirmajā braucienā ļoti sarežģītos laika apstākļos motociklam gadījās tehniska ķibele, kā rezultātā četrus apļus pirms finiša nācās izstāties. Otrajā braucienā neizdevās labs starts, un Roberts Justs uzsāka braucienu kā piecpadsmitais, bet neskatoties uz to, finišu izdevās sasniegt devītajā pozīcijā. Skumji, ka pirmajā braucienā „Husqvarna" komandas braucējam neizdevās gūt ieskaites punktus, un tāpēc Eiropas čempionāta kopvērtējumā mūsu sportists ir noslīdējis uz 8. pozīciju.
Roberts Justs: "Ar rezultātu neesmu apmierināts, jo zinu, ka varu labāk"

Roberts Justs komentē dalību sacensībās: "Šajā trasē iepriekš nekad nebiju braucis, tāpēc man bija grūtāk pielāgoties un atrast pareizās trajektorijas, piedevām pa nakti sākās kārtīgs lietus, kas trasi padarīja par īstu dubļu jūru un ļoti slidenu. Pirmajā braucienā padevās diezgan labs starts, bet četrus apļus pirms finiša manam motociklam gadījās tehniska kļūme un nācās izstāties. Otrajā braucienā galīgi nepadevās starts, bet finišu izdevās sasniegt devītajam. Neesmu apmierināts ar šīs nedēļas nogales rezultātu, jo zinu, ka varu uzrādīt labākus rezultātus.

Šīs nedēļas nogalē piedalīšos sacensībās Latvijā, Battery Superkauss" balvas izcīņā, kas man būs labs treniņš pirms nākamā Eiropas čempionāta posma, lai tajā varētu cīnīties par pirmajām vietām.

Vēlos pateikties komandai „Husqvarna" par milzīgo ieguldīto darbu, un visiem maniem atbalstītājiem, Pro Grip ekipējums, Lazer ķiveres, Gaerne zābaki, Michelin riepas, motosporta veikals „Motosports" un „Elkšņi"."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV