Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Nedēļas nogalē Dubultos norisināsies "Zelta OPEN Challenger" 2. posms

LPVL Preses dienests, 26.06.2010. 13:00

Šajā nedēļas nogalē (26. – 27. jūnijs) Jūrmalā, Dubultu pludmalē (Baznīcas ielas galā) risināsies Latvijas čempionāta pludmales volejbolā "Zelta OPEN Challenger" 2. posms. Vīriem šis būs jau otrais šāda veida turnīrs, bet dāmām – pirmais.
Nedēļas nogalē Dubultos norisināsies "Zelta OPEN Challenger" 2. posms

Vīru konkurencē dalību sacensībām pieteikuši 18 dueti, dāmām – 16. Atšķirībā no "Zelta OPEN" posmiem, kur piedalās visi labākie Latvijas pludmales volejbolisti, "Zelta OPEN Challenger" posmos (vīriešiem) nedrīkst piedalīties labākie 40 spēlētāji pēc Latvijas pludmales volejbola kopējā reitinga, kas dod iespēju Latvijas reitinga vērtīgus punktus nopelnīt arī pārējiem. Dāmu turnīrā šādu ierobežojumu nav.

Vīriešu turnīrā ar pirmo numuru izlikti pieredzējušie Igors Ivanovs un Raimonds Kaviers, otrais numurs ticis brāļiem Ventam un Jānim Graudiņiem, bet trešais Andrim Cīrulim un Kasparam Sniedzītim. Kā ceturtie turnīrā izlikti divi Latvijas klasiskās volejbola izlases spēlētāji Romāns Saušs un Hermans Egleskalns. Dalību arī otrajam posmam pieteikuši "Zelta OPEN Chellenger" pirmā posma uzvarētāji Ēriks Voroņko un Rihards Puķītis.

Dāmu turnīrā par uzvaru cīnīsies arī Eiropas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone. Kopējās intrigas dēļ, abas gan nolēmušas cīņā doties ar citām pāriniecēm. Inguna spēlēs kopā ar Aleksandru Tihovsku, bet Inesei pie pleca stāsies Inga Ikauniece. Interesanti, ko šiem duetiem pretstatīs Latvijas volejbola izlases trenera Uģa Krastiņa trenētās Jana Jaudzema un Anete Krastiņa.

Kā vīriešu tā sieviešu turnīra pirmās pamatturnīra spēles tiks izspēlētas sestdien, bet izšķirošie notikumi ritēs svētdien.

Svētdien, 27. jūnijā:

• 10.00 - 1/4 fināli sieviešu komandām
• 11.00 - 1/4 fināli vīriešu komandām
• 12.00 - 1/2 fināli sieviešu komandām
• 13.00 - 1/2 fināli vīriešu komandām
• 14.00 - Spēle par 3. vietu sieviešu komandām
• 15.00 - Spēle par 3. vietu vīriešu komandām
• 16.00 - Fināls sieviešu komandām
• 17.00 - Fināls vīriešu komandām

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV