Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

"Zelta OPEN Challenger" 2. posmā uzvar Saušs/Egleskalns un Jursone/Ikauniece

LPVL Preses dienests, 28.06.2010. 12:31

Sestdien un svētdien Jūrmalā, Orizzonte beach stadionā, tika aizvadīts ''Zelta OPEN Challenger'' otrais posms. Vīriešu konkurencē par uzvarētājiem kļuva Latvijas telpu volejbola izlases pārstāvji – Romāns Saušs un Hermans Egleskalns, kamēr sieviešu konkurencē uzvaru izcīnīja Inese Jursone, kura spēlēja vienā pārī ar Ingu Ikaunieci.
"Zelta OPEN Challenger" 2. posmā uzvar Saušs/Egleskalns un Jursone/Ikauniece

Vīriešu turnīra finālā Latvijas klasiskā volejbola izlases spēlētāji Romāns Saušs un Hermans Egleskalns ar rezultātu 2:0 (21:15, 21:19) pieveica brāļus Ventu un Jāni Graudiņus. Cīņā par trešo vietu uzvaru izcīnīja Armands Āboliņš / Haralds Regža, kuri ar 2:0 (21:17, 21:16) spēja pieveikt Andri Cīruli / Kasparu Sniedzīti.

Dāmu turnīrs skatītāju interesi šoreiz piesaistīja ar abu šī brīža spēcīgāko Latvijas spēlētāju Ingunas Minusas un Ineses Jursones dalību turnīrā. Abas gan turnīrā startēja ar citām pāriniecēm. Gaidītais duelis starp Ingunu Minusu un Inesi Jursoni izpalika, jo Minusa, kura šajā turnīrā spēlēja kopā ar Aleksandru Tihovsku, piedzīvoja zaudējumu turnīra ceturtdaļfinālā un beigās ierindojās dalītā piektajā/sestajā vietā. Tikmēr Jursone kopā ar Ikaunieci pārliecinoši sasniedza finālu, kur viņas jau gaidīja Latvijas izlases trenera Uģa Krastiņa trenētais pāris – Jana Jaudzema un Anete Krastiņa.

Tajā pārākas izrādījās pieredzējušākās Jursone / Ikauniece, uzvarot ar 2:1 (20:22, 21:10, 15:5). Mačā par trešo vietu emocionālā gaisotnē pie uzvaras tika Krista Kraskura un Kitija Megne, kuras prata salauzt Lauras Avenas un Zitas Freidenfeldes sākuma ofensīvu – 2:1 (17:21, 23:21, 15:13).

Jau no 10. līdz 11. jūlijam Orizzonte beach stadionā risināsies ''Zelta OPEN Challenger'' trešais posms, bet jau šonedēļ Jūrmalā norisināsies „Zelta OPEN" 2. Posms vīriešu komandām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV