Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Par „VEF Rīga" sponsoru kļūst „Skandi Motors"

Laila Spaliņa, 03.08.2010. 10:42

Par basketbola kluba „VEF Rīga" sponsoru ir kļuvis tādu auto marku kā Hyundai, Mitsubishi un Nissan automašīnu oficiālais pārstāvis Latvijā SIA „Skandi Motors", kluba lietošanā nododot piecas jaunas Hyundai Sonata automašīnas.

Tas, ka vieni no lielākajiem un ietekmīgākajiem savu nozaru uzņēmumiem kļūst par „VEF Rīga" sadarbības partneriem, ir atzinīgs novērtējums kluba izvirzītajiem mērķiem un līdzšinējiem sasniegumiem, kā arī Latvijas basketbolam un sportam kopumā. Prieks, ka „Skandi Motors", kas līdz šim ir nopietns autosporta atbalstītājs un tā godalgotā komanda „Skandi Auto Rally Team" ir vieni no Latvijas rallija favorītiem, pievērsies arī basketbolam. Esam pārliecināti, ka mūsu sadarbība būs veiksmīga un nesīs uzvaras.

„Skandi Motors" valdes loceklis Ainārs Liljē: „Sportisks dzīvesveids ir viens no „Skandi Motors" vadmotīviem, tādēļ cenšamies aktīvi iesaistīties tieši šādu pasākumu atbalstīšanā. Pagājušogad iesākām un šogad turpinām atbalstīt riteņbraukšanas, skriešanas, skrituļslidošanas maratonus, tenisa turnīrus un aicinām tajos piedalīties savus klientus, darba kolektīvu. Esam izlēmuši atbalstīt basketbolu, jo mēs ticam „VEF Rīga" basketbola komandas potenciālam un panākumiem. Tāpat, manuprāt, basketbols ir un būs viens no vadošajiem sporta veidiem Latvijā. "

Hyundai Sonata, viens no lielās klases automobiļu tirdzniecības līderiem Latvijā, ir īpaši piemērots basketbolistiem, pateicoties tā ietilpībai un kvalitātei, kā arī ierindojas pasaules vairāk pārdoto automobiļu vidū, regulāri saņemot augstāko novērtējumu ASV JD Power veiktajās aptaujās par automobiļa kvalitāti, uzticamību un īpašnieku apmierinātību.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV