Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

„Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas" mērķis rallijā „Kurzeme" – uzvara

Mārtiņš Dzenītis, 27.08.2010. 09:16

Šodien, 27. augustā, Liepājā un tās apkārtnē sāksies Latvijas autorallija čempionāta priekšpēdējais posms – rallijs „Kurzeme". Tajā piedalīsies arī „Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas" ekipāžas Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals un Māris Neikšāns/Raivis Jansons.

Abas ekipāžas pirms „Kurzemes" rallija iesildījās „Okartes Nakts skrējienā", kur Andis Neikšāns un Pēteris Dzirkals abi distanci veica pilnā rallija ekipējumā – kombinezonā un ar ķiveri. Turklāt, lai vēl vairāk pietuvinātu skrējienu rallija atmosfēra, Andis to veica ar stūri, bet Pēteris – ar rallija stenogrammas kladi rokās. Savukārt Māris Neikšāns, tērpies komandas krāsās, piedaloties skrējienā atzīmēja savu 27. dzimšanas dienu.

Piektdien un sestdien paredzētajā Latvijas autorallija čempionāta posmā „Kurzeme" abas ekipāžas uz starta izies ar vienu domu – jācīnās par uzvaru N4 klasē! Andim Neikšānam uzvara var atnest arī Latvijas čempiona titulu pie nosacījuma, ja Aivis Egle nefinišē otrajā vietā. „Uzskatu, ka esam labi sagatavojušies Kurzemes rallijam," stāsta Andis Neikšāns. „Pēc Somijas rallija savedām kārtībā mašīnas, un notestējām tās ceturtdien Kurzemes apkārtnē. Esam gatavi cīņai!"

Arī Māra Neikšāna/Raivja Jansona automašīna pēc Somijas rallija ir savesta kaujas gatavībā. „Mašīna ir gatava cīnīties par augstākajām vietā, mēs paši arī!," stāsta Māris Neikšāns. „Aizvadītajos treniņos uzrādījām vienādus ātrumposmu laikus ar Andi, kas nozīmē, ka vēlamies cīnīties par visaugstākajām vietām. Matemātiski saglabājam cerības arī uz čempiona titulu, tomēr uz to šobrīd nefokusējamies – galvenais ir labi nostartēt Liepājā!"

Tikmēr „Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas" ģenerālsponsori „Latvijas Mobilais Telefons" sarūpējuši jauku pārsteigumu visiem LMT abonentiem. Piektdienas ātrumposmu pilsētā jau neilgi pēc tā beigām būs iespējams aplūkot savā mobilajā tālrunī, apmeklējot LMT WAP parku wap.lmt.lv. Tāpat video no pirmā ātrumposma būs iespējams aplūkot arī interneta vietnē www.liepajniekiem.lv.

Latvijas čempionāta kovērtējums N4 klasē pēc 5. posma

A.Neikšāns/P.Dzirkals (LMT Rallija komanda, Mitsubishi Lancer Evo IX) 38 punkti

A.Egle/M.Jerums (Tieto/Kronus Rally Team, Mitsubishi Lancer Evo IX) 34 punkti

J.Vorobjovs/G.Zicāns (Vorobjovs Racing, Mitsubishi Lancer Evo X) 28 punkti

M.Neikšāns/R.Jansons (LMT Rallija komanda, Mitsubishi Lancer Evo IX) 28 punkti

J.Feldmanis/A.Jesse (Mitsubishi Lancer Evo X) 20 punkti

J.Dūcis/G.Kampe (Mitsubishi Lancer Evo IX) 7 punkti

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV