Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Divi pret divi" vasara noslēgsies pie „Alfas"

Renārs Buivids, 06.09.2010. 11:36

„Ghetto Basket" Latvijas tūres ietvaros 11. augustā Rīgā, pie tirdzniecības parka „Alfa" notiks vasaras sezonas noslēguma ielu basketbola turnīrs „Divi pret divi" – „Ghetto Basket Special Edition 2x2". Programmā „Slam dunk" konkurss un „Pussy Energy Drink" trīspunktnieku sacensības. Reģistrācija no plkst. 16.00, spēļu sākums plkst. 17.00.
„Divi pret divi" vasara noslēgsies pie „Alfas"

Šāds sacensību formāts izpelnījies lielu ielu basketbolistu atsaucību, jo otrajā „Divi pret divi" turnīrā 31.jūlijā startēja 71 komanda, bet 15.augustā spēlēja 63 komandas; notikuši augsta līmeņa „Slam dunk" konkursi, kā arī aizraujošas trīspunktnieku sacensības.

Lai arī „Ghetto Basket" tradicionāli tiek spēlēts „Trīs pret trīs", taču arī „Divi pret divi" turnīrs notiks pēc šajā turnīrā ierastajiem noteikumiem – spēles bez tiesnešiem, mačus aizvadot līdz 11 punktiem. Komandas pieteikumā drīkst iekļaut trīs spēlētājus.

„Divi pret divi" turnīra spēles notiks „Ghetto Basket" klasiskajās grupās – 1995.gadā dzimušajiem un jaunākiem zēniem, kā arī 1994.gadā dzimušajiem un vecākiem vīriešiem. Ja turnīram pieteiksies kāda sieviešu komanda, tad tā sacentīsies jaunākajā grupā.

Komandu pieteikšanās notiek „Ghetto Basket" ierastajā veidā – ar „Streetbasket.lv" mājas lapas starpniecību. Ja vienība tiks pieteikta līdz 10.septembra vakaram, tad dalības maksa būs Ls 1,50 par spēlētāju, bet piesakoties „Ghetto Basket Special Edition 2x2" tieši pirms turnīra sākuma pie TP „Alfa" – Ls 2 no katra spēlētāja. Reģistrācija no plkst. 16.

Līdzdalība „Ghetto Basket Special Edition 2x2" iespējama tikai „Streetbasket" licenzētajiem spēlētājiem. Ja spēlētājs vēl nav noformējis „Streetbasket" 2010. gada sezonas licenci, tad to būs iespējams izdarīt pirms 11.septembra turnīra sākuma pie TP "Alfa". Spēlētājam nepieciešams uzrādīt personas vecumu apliecinošo dokumentu ar fotogrāfiju. Licences cena ir Ls 1. Tā derīga visiem „Streetbasket" turnīriem.

„Ghetto Basket Special Edition 2x2" pasākuma laikā arī „Slam Dunk" konkurss un „Pussy Energy Drink" trīspunktnieku sacensības, Baltijas BMX fletlenda čempiona Dāvja Dudeļa paraugdemonstrējumi. „Afterparty" notiks „Pussy Lounge".

"Ghetto Basket" lieldraugi: tirdzniecības parks „Alfa", „Latvijas Universitāte", „VEF Rīga", „Boulangerie Bonjour". „Ghetto Basket" Latvijas tūres informatīvie atbalstītāji: "Draugiem.lv, "Sportacentrs.com", "European Hit Radio", "Apollo.lv", "1188", žurnāls "Sports".

Vairāk informācijas: Krišs Zupiņš, „Ghetto Basket Special Edition 2x2" menedžments, mob.tālr.20370706, kriss@streetbasket.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV