Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

BK „Liepājas Lauvas" vienkopus pulcēs visus aktīvākos un skaļākos atbalstītājus

Mārtiņš Sīlis, 08.09.2010. 11:03

Sākoties jaunajai 2010./11. gada sezonai, basketbola klubs „Liepājas Lauvas" nopietnu darbu ir iecerējuši arī ar sava kluba aktīvākajiem un skaļākajiem atbalstītājiem, organizējot kopīgu fanu klubu.

Basketbola kluba vadība vēlas izteikt atvainošanos par to, ka netika pildīti iepriekšējā gada solījumi, taču klubs šogad ir gatavs savstarpēji sastrādāties un izpildīt fanu vajadzības un vēlmes.

Atgādinām, ka šogad Liepājas basketbola komanda „Liepājas Lauvas" startēs ne tikai BBL Elites divīzijā un Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijā, bet „Lauvas" fārmklubs startēs arī LBL 2. divīzijā, tādējādi kopējais spēļu skaits šogad būs krietni vien lielāks.

Pirmā iespēja klātienē redzēt „Lauvas" būs pēc nepilnām divām nedēļām, no 17. līdz 19. septembrim, kad tepat Liepājā norisināsies otrais Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā 2010'. Šogad vēl bez „Lauvām" startēs tādas komandas kā „Tartu/Rock" no Igaunijas, Čerepovecas „Severstal" no Krievijas un BC „Nevežis" no Lietuvas.

Cerams, ka atbalstītāju atsaucība būs liela un sākot jau ar sezonas sākumu „Lauvas" fanu klubs būs redzams Liepājas Olimpiskā centra tribīnēs. Ierosinājumus sūtīt uz e-pasta adresi: liepajaslauvas@inbox.lv vai arī personīgi zvanīt komandas menedžerim Igoram Kuzņecovam pa tālruni +371 29209725.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV