Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„Lauvas" papildinās ar saspēles vadītāju Pīrsu Kaldvelu

Mārtiņš Kozlovskis, 14.01.2011. 09:49

Ceturtdien, 13. janvārī, basketbola klubam „Liepājas Lauvas" uz pārbaudes laiku sevi pierādīt ir ieradies amerikāņu saspēles vadītājs Pīrss Kaldvels (Pierce Caldwell), kuram debija ir plānota sestdienas spēlē pret BK „Ventspils".

191 cm garais saspēles vadītājs Liepājā ieradās ceturtdienas pēcpusdienā. Šobrīd vēl nav zināms, vai basketbolists komandā paliks līdz sezonas beigām, jo spēlētājam sevi būs vēl jāpierāda. Pīrss Kaldvels laukumā var pildīt ne tikai saspēles vadītāja funkcijas, bet arī „mazā" uzbrucēja pienākumus.

Atgādinām, ka nupat līgumu ar Itālijas 2. līgas basketbola klubu Veronas "Tezenis" līdz šīs sezonas beigām ir parakstījis liepājnieks Mareks Jurevičus. Līdz ar to, „Lauvām" bija jādomā par kādu pastiprinājumu un Pīrs Kaldvels pēc treneru domām ir noderīgs un vērtīgs spēlētājs.

Debija Kaldvelam plānota šo sestdien, 15. janvārī, kad Latvijas Basketbola līgas ietvaros izbraukumā „Liepājas Lauvas" mērosies spēkiem ar saviem Kurzemes kaimiņiem BK „Ventspils".

Video par šo spēlētāju ir iespējams apskatīt šeit http://www.youtube.com/watch?v=4VGd1y37SuY

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV