Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„Latvijas Mobilā Telefona rallija komanda" dod iespēju ap 200 komandas faniem iejusties stūrmaņa lomā

Mārtiņš Dzenītis, 22.09.2010. 10:23

Aizvadītajā svētdienā, 19.septembrī Bauskas rajona Mūsas trasē norisinājās Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas fanu pasākums, kurā piedalījās vairāk nekā 200 komandas draugu un fanu.
„Latvijas Mobilā Telefona rallija komanda" dod iespēju ap 200 komandas faniem iejusties stūrmaņa lomā

Šoreiz piepildījās daudzu fanu sapnis izbraukt kopā ar iemīļotākajiem rallija pilotiem Andi un Māri Neikšāniem. Ātrās sānslīdes un aizraujošos lecienus tramplīnos izbaudīja visi gribētāji! Turklāt katrs līdzbraucējs par piemiņu no braukšanas oranžās krāsas rallija automašīnā saņēma onboard video, kurā redzama paša emocijas brauciena laikā.

Pasākuma laikā tika uzstādīts arī neparasts rekords, visiem klātesošajiem „oranžajiem faniem" vienojoties draudzīgā kopbildē. Šoreiz fotogrāfiem vienā bildē izdevās uzņemt tik daudz LMT rallija komandas fanu kā nekad agrāk!

Kopumā pasākums norisinājās brīvā un jautrā atmosfērā. Viesiem bija iespējams aplūkot pēdējo gadu foto un kausu izstādi, mīkstos dīvānos vērot LMT rallija komandas video, piedalīties dažādos konkursos un atrakcijās. Katrs viesis par piemiņu saņēma arī suvenīru – apdrukātu krūzi ar LMT rallija komandas simboliku.

Pasākuma ietvaros rallija piloti brāļi Neikšāni pateicās visiem pārējiem komandas dalībniekiem par atbalstu un palīdzību sezonas garumā. Īpaši svinīgi tika godināts mehāniķu brigādes vadītājs Gundars Pūris savā 40 gadu jubilejā!

Dienas izskaņā Andis ar Māri dāvāja skatītājiem iespaidīgu šovu ar drifta elementiem, tandēmā izpildot dažādus trikus uz asfalta, kā rezultātā pilnībā tika iznīcinātas sporta riepas.

Tāpat tapis jauns un atrakīvs videoklips par „Latvijas Mobilā Telefona rallija komandu". Tas apskatāms komandas mājas lapā www.neiksans.lv.

Komandas ģenerālsponsors jau no 2004. gada ir "Latvijas Mobilais Telefons". Vēl komandu atbalsta auto apkalpošanas un īres kompānija "AMP Motorsport", sporta transmisiju ražotāji "Samsonas Motorsport", būvkomānija "LEC", "Neste Oil", drošības sistēmu laboratorija "Guard Lab", "Gros Auto" un "Juneka".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV