Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Ghetto Basket" superfinālā notiks cīņa par Biedriņa dāvāto braucienu uz Ņujorku

Renārs Buivids, 22.09.2010. 14:04 | komentāri (1)

„Ghetto Basket" Latvijas tūres superfinālā 1.un 2.oktobrī Rīgas Sporta manēžā 32 labākās valsts ielu basketbola komandas cīnīsies par Latvijas basketbolista Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēli Ņujorkā.
„Ghetto Basket" superfinālā notiks cīņa par Biedriņa dāvāto braucienu uz Ņujorku

„Ghetto Basket" Latvijas tūres ietvaros šovasar ne tikai Rīgā, bet arī 20 Latvijas pilsētās notika apmēram 60 turnīru, kurās komandas cīnījās par ceļazīmēm uz finālturnīru. Superfinālā Rīgā startēs ne tikai „Grīziņkalna skeitparkā" čempionu titulus un godalgotās vietas ieguvušās vienības, bet arī Ventspils, Jūrmalas, Jelgavas, Saldus, Bauskas, Saulkrastu, Limbažu, Rēzeknes, Tukuma, Alūksnes, Iecavas, Aizkraukles, Madonas turnīru labākās komandas. Superfinālā 32 komandu izslēgšanas turnīrā visas spēles notiks līdz 21 punktam, nosakot tiešām pašus labākos – piecas uzvaras piecos mačos, lai izcīnītu braucienu uz Ņujorku!

"Manuprāt, šīs vasaras „Ghetto Basket" turnīri spēcīgi iekustināja ielas basketbola dzīvi un šādi turpinot, „Ghetto Basket" noteikti spēs pacelt basketbolu Latvijā pilnīgi citā attīstības līmenī," uzsver NBA kluba Goldensteitas „Warriors" basketbolists Andris Biedriņš. „Esmu par „Ghetto Basket" kustību, jo tā šobrīd apvieno vairākas jauniešu ielas kultūras elementus - ne tikai ielas basketbolu, bet arī ielu dejotājus, ielu vingrotājus, futbolistus un mūziķus, tādejādi radot spēcīgu platformu jauno talantu attīstībai."

LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: „Lai sportā sasniegtu augstus rezultātus, ir jāiegulda ilgstošs un nopietns darbs. O!Kartes mērķis ir palīdzēt ieraudzīt un attīstīt jaunos talantus, radīt visus priekšnoteikumus, lai nākotnē viņi kļūtu par izciliem sportistiem, kas nesīs Latvijas vārdu pasaulē. O!Karte ir par tiem, kam ir ko teikt, tāpēc mēs ceram, ka šo jauniešu vidū ir daudz tādu, par kuriem mēs vēl dzirdēsim."

„Ghetto Basket" sezonas izšķirošās spēles bērniem līdz 12 gadiem būs iespēja vērot bez maksas, jauniešiem līdz 18 gadiem ieejas maksas noteikta Ls 2 uz abām dienām kopā, bet pieaugušajiem - Ls 3 par iespēju divas dienas vērot labāko ielu basketbolu valstī. Veikalos „Sport 2000" būs pieejami pasākuma flaeri, kuri nodrošinās ievērojamu atlaidi ieejas maksai. Savukārt, priekšapmaksas sarunu kartes "O!Karte" lietotājiem, būs iespējams saņemt atlaidi 50% apmerā, iegādājoties ieejas biļeti uz superfinālu. (informācijai sekot līdzi www.okarte.lv ).

„Ghetto Basket" Latvijas tūres atbalstītāji:

Latvijas Universitāte, „VEF Rīga", „O! Karte", „Sport 2000" & „Adidas".

"Ghetto Basket" informatīvie atbalstītaji:
"Draugiem.lv, "Sportacentrs.com", "European Hit Radio", "Apollo.lv", "1188", žurnāls "Sports".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV