Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Šonedēļ norisināsies „Ghetto Basket" superfināls un cīņa par Biedriņa dāvāto braucienu uz Ņujorku

Renārs Buivids, 29.09.2010. 14:48

Šajā nedēļas nogalē, 1. un 2.oktobrī, Rīgas Sporta manēžā norisināsies „Ghetto Basket" Latvijas tūres superfināls, kurā 36 labākās valsts ielu basketbola komandas cīnīsies par Latvijas basketbolista Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēli Ņujorkā.
Šonedēļ norisināsies „Ghetto Basket" superfināls un cīņa par Biedriņa dāvāto braucienu uz Ņujorku

1.oktobrī plkst. 18 ir paredzēta komandu izloze, bet pēc stundas notiks izslēgšanas turnīra pirmās spēles. 2.oktobrī plkst. 14 atsāksies cīņas par čempionu titulu. Skatītāji ir īpaši gaidīti uz superfināla spraigākajām spēlēm 2.oktobrī īsi pēc plkst. 21, kurās tiks noskaidroti šīs sezonas ielu basketbola čempioni un Biedriņa dāvātās ceļazīmes uz NBA spēli Ņujorkā ieguvēji.

Paralēli basketbola turnīram Rīgas Sporta manēžā skatītājiem būs iespēja paciemoties „Sport 2000" un „Adidas" teltī, lai iepazītos ar jaunāko produkciju basketbolam, kā arī piedalīties Latvijas Universitātes rīkotajās aktivitātēs. Pasākumā arī šovi no LU, „VEF Rīgas" un motokrosa karsējmeitenēm, „Glamorous" un „Pro X" dejotāju priekšnesumi, futbola un basketbola frīstails, kā arī ielu vingrotāji, BMX fletlends un velotriāls.

„Ghetto Basket" Latvijas tūres ietvaros šovasar ne tikai Rīgā, bet arī 20 Latvijas pilsētās notika apmēram 60 turnīru, kurās komandas cīnījās par ceļazīmēm uz finālturnīru. Superfinālā Rīgā startēs ne tikai „Grīziņkalna skeitparkā" čempionu titulus un godalgotās vietas ieguvušās vienības, bet arī Ventspils, Jūrmalas, Jelgavas, Saldus, Bauskas, Saulkrastu, Limbažu, Rēzeknes, Tukuma, Alūksnes, Iecavas, Aizkraukles, Madonas turnīru labākās komandas. Superfinālā 36 komandu izslēgšanas turnīrā visas spēles notiks līdz 21 punktam, nosakot tiešām pašus labākos – piecas uzvaras piecos mačos, lai izcīnītu braucienu uz Ņujorku!

„Ghetto Basket" sezonas izšķirošās spēles bērniem līdz 12 gadiem būs iespēja vērot bez maksas, jauniešiem līdz 18 gadiem ieejas maksas noteikta Ls 2 uz abām dienām kopā, bet pieaugušajiem - Ls 3 par iespēju divas dienas vērot labāko ielu basketbolu valstī. Veikalos „Sport 2000" un LU būs pieejami pasākuma flaeri, kuri nodrošinās ievērojamu atlaidi ieejas maksai. Savukārt, priekšapmaksas sarunu kartes "O!Karte" lietotājiem, ir iespēja saņemt atlaidi 50% apmerā, iegādājoties ieejas biļeti uz superfinālu. (vairāk informācijas www.okarte.lv ).

„Ghetto Basket" Latvijas tūres atbalstītāji: Latvijas Universitāte, „VEF Rīga", „O! Karte", „Sport 2000" & „Adidas".

"Ghetto Basket" informatīvie atbalstītaji: "Draugiem.lv, "Sportacentrs.com", "European Hit Radio", "Apollo.lv", "1188", žurnāls "Sports".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV