Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„Liepājas Lauvām" būtisks pastiprinājums garajā galā

Mārtiņš Kozlovskis, 13.10.2010. 16:32

Ir zināms, ka piektdien, 15. oktobrī, BBL spēlē pret „Kalev/Cramo" vienību „Liepājas Lauvas" komandas sastāvā debitēs 206 cm garais amerikāņu uzbrucējs Našīds Bērds, kurš līdz šim savu karjeru ir aizvadījis ne tikai pāri okeānam, bet paspējis iepazīt arī Eiropas basketbolu.

Minētais amerikāņu uzbrucējs ir dzimis 1982. gadā un lielāko tās daļu ir aizvadījis spēlējot basketbolu Amerikā. Taču Našīds Bērds ir paspējis uzspēlēt arī tepat Eiropā, precīzāk Zviedrijā un ir zināms, ka šis spēlētājs turpmāko gadu pavadīs tieši Liepājā.

Viņa pozīcija laukumā var būt gan centra spēlētāja postenī, gan arī kā „ceturtais numurs", taču tas viss būs atkarīgs no trenera redzējuma. Našīdu Bērdu darbībā ir iespējams apskatīt šeit. (http://www.youtube.com/watch?v=8tkCiIKiso8)

Bērds Liepājā ieradīsies rītdien un visticamāk, ka šo pastiprinājumu „garajā galā" mēs redzēsim jau piektdienas spēlē pret „Kalev/Cramo" vienību. Zīmīgi, ka šo spēli pirmo reizi no Liepājas translēs arī televīzijas kanāls Viasat Sport Baltic un šajā sakarā tribīnes būs atvērtas abās laukuma pusēs. Turklāt, tas vēl nav viss, jo ieeja uz šo spēli būs bezmaksas ikvienam interesentam! Spēles sākums pulksten 19:30.

Atgādinām, ka pirms neilga laika izskanēja informācija, ka liepājniekiem pievienosies amerikāņu uzbrucējs Korijs Almots, taču vienošanās ar šo basketbolistu nav panākta.

BK „Liepājas Lauvas" komandas sastāvs: Jevgēņijs Kosuškins, Mareks Mejeris, Eštons Mičels, Vairis Pusaudzis, Jurijs Aleksejevs, Mareks Jurevičus, Artis Ate, Kristaps Miglinieks, Raimonds Gabrāns, Juris Patmalnieks, Mārtiņš Kravčenko, Našīds Bērds.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV