Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

„Liepājas Lauvas" eksaminēs BK „Ventspils"

Mārtiņš Kozlovskis, 26.10.2010. 13:59

Trešdien, 27. oktobrī, kārtējo Master Card BBL Elites divīzijas spēli savās mājās aizvadīs „Liepājas Lauvas" basketbolisti, kuri šoreiz eksaminēs vēl vienu no Latvijas spēcīgākajām komandām BK „Ventspils". Spēles sākums pulksten 19:30.
„Liepājas Lauvas" eksaminēs BK „Ventspils"

Abām komandām šī būs pirmā savstarpējā tikšanās reize šajā sezonā. Atcerēsimies, ka ventspilniekiem „Lauvas" iepriekšējās sezonās vienmēr ir bijis neērts pretinieks un domājams, ka izņēmums nebūs arī šoreiz.

BBL turnīra tabulā nedaudz labāk klājas „Ventspils" basketbolistiem, kuri līdzšinējās četrās spēlēs ir izcīnījuši trīs uzvaras, vienīgo zaudējumu piedzīvojot pagājušajā nedēļas nogalē, kad izbraukumā tika atzīts „TU/Rock" komandas pārākums (79:89). Savukārt, „Lauvas" rēķinā ir divas uzvaras un divi zaudējumi, kas komandu ierindo 8. vietā 12 komandu konkurencē.

Īpašā uzvara pēdējā spēlē pret „VEF" basketbolistiem noteikti mūsu komandai būs papildus stimuls sarūgtināt arī BK „Ventspils" basketbolistus un jāsaka, ka nopietni šai spēlei gatavojas arī viesi. Ne velti „Lauvas" spēlē pret „VEF" tribīnēs bija manāms ventspilnieku galvenais treneris Alģirts Bražis.

Arī Mičela trauma nav tik nopietna, kā no sākuma tika konstatēts. Pats basketbolists jau svētdien ar visu varu vēlējās iziet laukumā pret „VEF" basketbolistiem, taču ārsta slēdziens bija tiešs un Mičelam vēl kādu laiku būs jāatgūstas, lai vēl jo vairāk nepasliktinātu gūto potītes traumu. Visticamāk, ka arī pret BK „Ventspils" basketbolistiem Mičelam būs jāpaciešas un jāatbalsta komanda no rezervistu soliņa.

Šī spēle solās būt īpaša arī diviem bijušajiem „Venspils" komandas dalībniekiem – pašreizējam „Liepājas Lauvas" trenerim Agrim Galvanovskim un liepājnieku pašreizējam līderim Marekam Jurevičus, kuri noteikti vēlēsies pierādīt savu patieso spēku tieši pret šo komandu.

Komandas vadība un spēlētāji pamatoti cer, ka skaļš skatītāju atbalsts neizpaliks arī trešdienas vakarā. Spēle pret ventspilniekiem sāksies pulksten 19:30 un visi, kas nevarēs ierasties klātienē, būs iespējams spēlei sekot līdzi arī sportacentrs.com piedāvātajā video tiešraidē.

BK „Ventspils" komandas sastāvs:

Rashad Anderson, Chester Mason, Vladimir Štimac, Saulius Kuzminskas, Māris Gulbis, Ingus Bankevics, Lauris Blaus, Artūrs Strēlnieks, Akselis Vairogs, Jānis Strēlnieks, Artūrs Bērziņš, Mārtiņš Meiers

Galvenais treneris: Alģirts Bražis
Treneri: Guntis Endzels, Gints Fogelis, Ričards Reimaris.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV