Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Liepājas Lauvas" viesosies Iecavā pie „Turības" basketbolistiem

Mārtiņš Sīlis, 23.11.2010. 13:02

Trešdien, 24. novembrī, Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas spēli izbraukumā aizvadīs „Liepājas Lauvas" basketbolisti, kas Iecavā mērosies spēkiem ar „BA Turības" komandu. Spēles sākums pulksten 18:30.

Nenoliedzami, liepājnieki ir šīs spēles favorīti, taču nedrīkst aizmirst, ka Pētera Višņevica „Turības" puiši ir ciets rieksts ikvienam pretiniekam. Par to pierāda nesenā uzvara pār „Zemgales" basketbolistiem, turklāt viņu pašu mājā Jelgavā.

Abām komandām šī būs pirmā savstarpējā spēle un noteikti ne no tām vieglākajām. „Turības" sastāvā noteikti ir jāuzteic Eduards Ķikuts un Roberts Mednis, kuri līdz šim ir komandas rezultatīvākie spēlētāji. Savukārt, arī liepājniekiem ir viens izteikts vilcējspēks Mareks Jurevičus, kurš pelnīti kļuva arī par oktobra mēneša vērtīgāko LBL - 1. divīzijas spēlētāju.

To, vai liepājniekiem izdosies izcīnīt savu piekto uzvaru šajā sezonā būs iespējams uzzināt trešdienas vakarā „Turības" komandas mājvietā Iecavā. Spēles sākums pulksten 18:30 un tai teksta tiešraidē būs iespējams sekot līdzi arī basket.lv.

„BA Turība" komandas sastāvs:

Uģis Strauss, Normunds Sondors, Aigars Strēlis, Reinis Rocēns, Pēteris Kravčuns, Roberts Mednis, Arnis Servuts, Mārtiņš Šteinbergs, Jānis Antrops, Mārtiņš Motivāns, Jānis Lasmanis, Matīss Rudmiezis, Eduards Ķikuts, Jānis Dilevka, Sandis Bacāns, Oskars Kalējs, Mārtiņš Teters, Mārtiņš Vīņauds

Galvenais treneris: Pēteris Višņevics
Treneris: Jānis Vecrinks.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV