Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

FK „Kurši" eksaminēs SK „Pārgauja" florbolistus

Mārtiņš Kozlovskis, 14.01.2011. 11:32

Sestdien, 15. janvārī, Latvijas florbola virslīgas čempionāta spēli savu skatītāju klātbūtnē aizvadīs florbola klubs „Kurši", kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems vienus no saviem sīvākajiem konkurentiem SK „Pārgauja" florbolistus. Spēles sākums pulksten 16:00.
FK „Kurši" eksaminēs SK „Pārgauja" florbolistus

Liepājas komandas sekmes šajā sezonā ir kā pa viļņiem. Sezona tika iesākta ar astoņiem zaudējumiem pēc kārtas, taču tad sekoja četras uzvaras un komanda būtiski uzlaboja savas pozīcijas turnīra tabulā.

Šobrīd liepājnieku rēķinā ir 16 punkti 17 aizvadītajās spēlēs, kas komandu ierindo 11. vietā 13 komandu konkurencē. Savukārt, sestdienas pretinieki ir tieši priekšā „Kuršiem" – 19 punkti 17 spēlēs. Līdz ar to, liepājnieku uzvaras gadījumā ir iespējas turnīra tabulā pakāpties vietu augstāk – 10. pozīcijā. Turklāt, turpat netālu atrodas arī „Bauskas" un „Rubenes" komandas.

Iepriekšējā abu komandu tikšanās reizē SK „Pārgauja" mājvietā, liepājnieki piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 9:13. Taču šoreiz spēle norisināsies savu skatītāju klātbūtnē un spēlētāji noteikti vēlēsies revanšēties par oktobrī piedzīvoto zaudējumu.

Spēles norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Sākums nedaudz agrāk kā ierasts – pulksten 16:00. Ieeja skatītājiem – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV