Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

FK „Kurši" centīsies sasniegt ceturtdaļfinālu

Mārtiņš Kozlovskis, 25.02.2011. 14:43

Šo sestdien un svētdien, 26. un 27. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas divas Latvijas florbola virslīgas astotdaļfināla spēles starp FK „Kurši" un „Ulbroka" komandām. Sestdien spēle sāksies pulksten 19:00, bet svētdien nedaudz agrāk – 18:00.
FK „Kurši" centīsies sasniegt ceturtdaļfinālu

Atgādinām, ka „Kurši" kā pēdējā komanda (12. vieta) iekļuva astotdaļfinālā, kur liepājniekiem pretim stājās regulārā čempionāta piektā spēcīgākā komanda „Ulbroka".

Pirmās divas izslēgšanas spēles tika aizvadītas Ulbrokā un tās izvērtās par īstu trilleri. Pirmajā spēlē papildlaikā triumfēja mājinieki ar rezultātu 6:5, taču dienu vēlāk otrajā spēlē bija nepieciešami pat pēcspēles metieni. Tajos meistarīgāki un veiksmīgāki izrādījās „Kurši", revanšējoties ar identisku rezultātu 6:5. Zīmīgi, ka mājinieki otrajā spēlē izlīdzinājumu panāca tikai pamatlaika pēdējā sekundē!

Astotdaļfināla spēles norisināsies līdz vienas komandas trijām uzvarām un ir reālas iespējas šo sēriju pabeigt tepat Liepājā. Gaidāmās cīņas solās būt ļoti smagas, tāpēc Liepājas florbola komanda ir cerības pilna klātienē redzēt lielu atbalstītāju skaitu, jo šī ir tā reize, kad sestais laukuma spēlētājs ir īpaši vajadzīgs! Pirmā cīņa tiks aizvadīta sestdienas vakarā pulksten 19:00, taču svētdien spēles sākums nedaudz agrāk – pulksten 18:00.

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 2.,3.
Ieeja skatītājiem: bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV