Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

FK „Kurši" divi minimāli zaudējumi nedēļas nogalē

Mārtiņš Kozlovskis, 31.01.2011. 14:02

Svētdien, 30. janvārī, zaudējumu Latvijas florbola virslīgas mājas spēlē piedzīvoja Liepājas florbola klubs „Kurši", kas ar rezultātu 6:7 atzina „Rubenes" komandas pārākumu. Zaudējumu liepājnieki cieta arī dienu iepriekš izbraukumā pret FK „Bauska" ar rezultātu 5:6.

Sestdien „Kuršiem" bija spēle Bauskā, kur tika piedzīvots sāpīgs zaudējums vietējai FK „Bauska" komandai ar rezultātu 5:6. Turklāt, izšķirošos vārtus mājinieki guva nepilnas 6 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām!

Savukārt, īpaši labāk komandai nesekmējās arī svētdien, kad Liepājas Olimpiskajā centrā viesojās „Rubenes" florbolisti. Abām komandām šī bija otrā tikšanās reize šajā sezonā. Pirmajā spēlē novembra sākumā Kocēnos pārāki bija liepājnieki, kuri pārspēja mājiniekus ar rezultātu (7:4). Taču šoreiz pārāki bija „Rubenes" florbolisti, kuri jau pirmajās astoņās minūtēs bija izvirzījušie vadībā ar 0:3. Liepājnieki spēja atspēlēties un pēdējā perioda vidū rezultāts uz tablo vēstīja neizšķirtu (5:5).

Tomēr pēdējais vārds piederēja viesiem, kuri atlikušajā laikā guva divus vārtus, turklāt pēdējos gūstot spēlējot skaitliskā mazākumā. „Kuršu" labā vēl vienus vārtus guva Kaspars Klamers, taču tas arī bija viss. Zaudējums „Rubenes" komandai ar rezultātu 6:7.

Situācija turnīra tabulā nav no tām iepriecinošākajām. Liepājnieki ar izcīnītiem 17 punktiem 22 aizvadītajās spēlēs atrodas pirmspēdējā 12. vietā 13 komandu konkurencē. Regulārais čempionāts strauji tuvojas tā izskaņai un komandai vairs ir atlikušas tikai divas spēles.

Vispirms, izbraukumā būs jāmērojas spēkiem ar „Telms/Energokomplekss" komandu, kura turnīra tabulā atrodas pārliecinošā pēdējā 13. vietā. Savukārt, pēdējā regulārā čempionāta spēle norisināsies savās mājās, 13. februārī, kad Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies komanda „Latgranula/Līgatne", kura turnīra tabulā atrodas tieši priekšā „Kuršiem". Šī savstarpējā spēle arī noteiks galējo vietu sadalījumu turnīra tabulā. Spēles sākums pulksten 17:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV