Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

FK „Kurši" rezultatīvā spēlē atzīst SK „Pārgauja" pārākumu

Mārtiņš Sīlis, 17.01.2011. 10:50

Sestdien, 15. janvārī, Liepājas Olimpiskajā centrā FK „Kurši" komanda azartiskā un rezultatīvā(10:12) cīņā atzina SK „Pārgauja" florbolistu pārākumu.
FK „Kurši" rezultatīvā spēlē atzīst SK „Pārgauja" pārākumu

Rezultātu atklāja SK „Pārgauja" florbolisti (1:0), bet pēc pirmā perioda vadībā jau atradās FK "Kurši" – 3:2.

Savukārt 25. minūtē liepājnieki bija izvirzījušies vadībā ar 5:3, bet tad SK "Pārgaujas" komanda guva četrus vārtus pēc kārtas, bet pēc otrās trešdaļas bija vadībā ar 9:6.

Pēdējā perioda sākumā SK „Pārgauja" florbolisti guva vēl divus vārtus (11:6). FK "Kurši" mēģināja glābt spēli, samazinot rezultāta starpību līdz 9:11, bet diemžēl šis divu vārtu deficīts saglabājās arī skanot finālsvilpei – 10:12.

Liepājnieku rindās pārliecinoši rezultatīvākais bija Kaspars Klamers, kura kontā pieci gūti vārti un viena piespēle, bet "Pārgaujas" sastāvā ar pieciem vārtu guvumiem izcēlās Lauris Ābols.

Stalbes komandai tā bija jau ceturtā uzvara pēc kārtas, kas ļauj komandai ar astoņām uzvarām un vienpadsmit zaudējumiem atrasties astotajā vietā.

Savukārt FK „Kurši" šobrīd ar piecām uzvarām un četriem zaudējumiem atrodas vienpadsmitajā vietā turnīra tabulā.

Nākošo spēli FK „Kurši" Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīs 30. janvārī, kad Liepājā viesosies „Rubene" komanda. Spēles sākums pulksten 17:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV