Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Mītava Open 2011 Kuldīgā triumfē čempionāta jaunpienācēji

Sigita Kaņepe, 11.07.2011. 13:32

Mītava Open 2011 Kurzemes posmā, kas norisinājās pagājušajā sestdienā Kuldīgā, triumfēja komanda „Medze", kas čempionātā piedalījās pirmo reizi, aiz sevis atstājot iepriekšējā posma dalībniekus „Rensa Latvia" un pieredzes bagāto komandu „Nīca".
Mītava Open 2011 Kuldīgā triumfē čempionāta jaunpienācēji

Posma norisei Kuldīgā aktīvi sekoja līdzi Mītava Open 2011 idejas autors Kaspars Roga: „Man ir patiešām liels gandarījums, ka mūsu organizētajā čempionāta piedalās arī mūsu draugi, komanda „Piens", kā arī komanda „Garāža", kuras spēlētāju sastāvā manīju mūziķi Goran Gora. Patīkams pārsteigums bija komandas „Spararats- 05" vārtsargs, dīdžejs un mixmasters- AG, kurš vārtos darbojās tikpat profesionāli, kā pie DJ pults. Man tīri personiski bija kam just līdzi, lai arī daudzu citu futbolistu kopējais sniegums bija ļoti augstā līmenī, kas mani patiešām iepriecina. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka futbols vieno un ar nepacietību gaidu nākošo posmu Ainažos".

Kurzemes posmā Kuldīgā kopā piedalījās 28 komandas, kas lielajā karstumā cīnījās patiešām ļoti atzinīgi un skatītājus priecēja gan ar skaisti gūtiem vārtiem, gan ar patiesajām emocijām par komandas gūtajām uzvarām.

Šobrīd vēl ir iespēja pieteikties atlikušajiem posmiem. Pieteikumi tiek gaidīti arī no komandām, kuras izkrita aizvadītajos posmos, bet vēlas turpināt cīņu par balvām. Jau ziņots, ka par balvu fondu – Ls 3000 (pēc nodokļu nomaksas) sacentīsies 18 labākās finālturnīra komandas. Komanda, kas čempionāta finālturnīrā iegūs pirmo vietu, saņems balvu- Ls 1500, otrās vietas ieguvēji – Ls 1000, savukārt trešā vieta – Ls 500.

Nākamās Mītava Open 2011 spēles notiks sestdien, 16. jūlijā Ainažos, Ainažu skolas stadionā. Posma spēļu kārtības izloze notiks piektdien, 15. jūlijā pēc plkst. 17.00 radio STAR FM ēterā.

Organizatori saka lielu paldies visiem atbalstītājiem, īpaši- Kuldīgas novada domei par lielisku sadarbību posmu organizācijā.

Čempionāta Mītava Open 2011 organizatori saka paldies Bauskas novada domei par atsaucību čempionāta organizēšanā, tehniskajam sadarbības partnerim, ADIDAS, veikalam SPORT 2000 un informatīvajiem atbalstītājiem – LTV7, MŪZIKAS VIDEO KANĀLS, radio STAR FM, RIETUMU RADIO, JĒKABPILS RADIO 1 izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, KURZEMES VĀRDS, interneta portāliem DELFI.LV, PARSPORTU.LV, DRAUGIEM.LV, INBOX.LV un sadarbības partneriem ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, UZVELC KREKLU, PAPYRUS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV