Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nosaukti LBL Zvaigžņu spēles sastāvi, sākas biļešu pārdošana

EasyGet.lv, 10.02.2012. 10:10

18. februārī Daugavpilī pirmo reizi norisināsies Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle, kurā sacentīsies LBL un Leģionāru izlases. Komandu sastāvi jau nosaukti, biļetes uz basketbola šovu no šodienas iespējams iegādāties Daugavpils Olimpiskajā centrā, informē LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa.
Nosaukti LBL Zvaigžņu spēles sastāvi, sākas biļešu pārdošana

Abu komandu pamatpieciniekus noteica līdzjutēju balsojums, vēl pa pieciem dalībniekiem, kā arī komandu trenerus izraudzījās LBL.

LBL komanda

Pamatpiecnieks: Dairis Bertāns, Sandis Valters (abi – VEF Rīga), Jānis Timma (Liepājas Lauvas), Kristaps Dārgais (Latvijas Universitāte), Mārtiņš Meiers (BK Ventspils).

Vēl komandā iekļauti: Žanis Peiners (Latvijas Universitāte), Krists Pīternieks (BA Turība), Edgars Krūmiņš (BK Jelgava), Jānis Porziņģis (BK Valmiera) un Kaspars Bērziņš (VEF Rīga).

Treneri: Ramūns Butauts (VEF Rīga), Agris Galvanovskis (Liepājas Lauvas), Zorans Kalpičs (BK Valmiera), Gundars Vētra (BK Ventspils), Kaspars Vilcāns (BK Jelgava).

Leģionāru komanda

Kērtiss Miledžs (VEF Rīga), Stīvens Grejs, Džamars Jangs (abi BK Ventspils), Tailers Keins, Kortnijs Simss (abi VEF Rīga).

Vēl komandā iekļauti: Džejs Lukass (BK Valmiera), Džošua Endrjū Mejo (Liepājas Lauvas), Kails Nelsons Reimonds (BK Jelgava), Mamadi Melameka Diane un Sems Vilards (BK Ventspils).

Treneri: Guntis Endzels (Latvijas U18), Egils Kaļva (Jūrmala/Fēnikss), Arnis Vecvagars (BA Turība), Artūrs Visockis-Rubenis (Latvijas Universitāte).

Komandu sastāvus var ietekmēt spēlētāju savainojumi (šāda iemesla dēļ no līdzdalības atteicās Jūmala/Fēnikss uzbrucējs Jevgeņijs Kosuškins) un līgumsaistību izbeigšanās.

Zvaigžņu spēles sākums plkst. 15:00, bet pirmie konkursi un izklaidējošie pasākumi sāksies jau no plkst. 11.

Zvaigžņu spēles laikā notiks arī Sport 2000 B.a.l.l. trīspunktu metēju konkurss (piedalīsies LBL un LBL-2 spēlētāji, kā arī LSBL spēlētājas), Baltika slam dunk konkurss, meistarības konkurss, klubu konkurss, Škoda treneru konkurss, Peak karsējmeiteņu konkurss un Baltika skatītāju konkurss.

Biļetes uz pasākumu no 10. februāra iespējams iegādāties Daugavpils Olimpiskajā centrā (2.stāva recepcijā). Var veikt kolektīvos biļešu pasūtījumus (vismaz 10 biļetes) – sūtot pieteikumu uz daugavpils-oc@inbox.lv . Tekstā jāmin biļešu skaits, rezervētājs un atbildīgā persona (vēstules nosaukums: „Biļešu rezervācija Zvaigžņu spēlei"). Līdz 17. februārim, nosūtot e-pastu uz to pašu adresi, jāapstiprina, ka biļetes vēl joprojām ir nepieciešamas. Biļetes kasē jāiegādājas līdz 18. februāra plkst.11.

Biļešu cena pieaugušajiem: Ls 1

Bērniem (7-18 gadi): Ls 0,5

Pensionāriem, bērniem līdz 7 gadu vecumam, kā arī LBL licencētajiem treneriem un tiesnešiem: bezmaksas.

Interese par gaidāmo pasākumu ir ļoti liela, tādēļ aicinām ar biļešu iegādi ilgi nekavēties, pērkot vai rezervējot tās laicīgi.

Zvaigžņu spēles sākums 18.februārī plkst.15, reportāža LTV7 būs skatāma 19.februārī plkst.14.

LBL Zvaigžņu spēli atbalsta Daugavpils Sporta pārvalde, alus darītava Baltika, Škoda un Sport 2000.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV