Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Noslēdzas Triatel xRace 2012. gada sezona

EasyGet.lv, 24.09.2012. 12:57

22. septembrī Līgatnē ar piekto sacensības posmu noslēdzās Triatel xRace 2012. gada sezona. Šī gada kopvērtējuma uzvarētājs ir vīriešu komanda EBIKE (Jānis Ansabergs, Andris Ansabergs un Kristaps Jaunzems), informē Jānis Vanags. Organizatori ir paziņojuši 2013. gada sezonas piecu posmu datumus, ar to dodot jaunu mērķi sportistiem un azartiskiem piedzīvojumu mīļotājiem.
Noslēdzas Triatel xRace 2012. gada sezona

Šajā nedēļas nogalē Līgatnē notika piektais un noslēdzošais 2012. gada Triatel xRace sacensības posms. Posms bija ātrs, skaists un fiziski grūts. Šoreiz speciāli sagatavotais finiša sprints lika dalībniekiem cīnīties līdz pēdējām sekundēm, jo tas varēja ieviest korekcijas ne tikai posma, bet arī sezonas uzvarētāju tabulā. Posms pārsteidza ar jauniem uzvarētāju vārdiem. Tā Sporta klasē pirmo vietu ieguva komanda Gandrs Poligrāfija, otro vietu – debitanti sporta distancē komanda OK Kāpa, trešo – EBIKE. Tautas distance posma godalgotas vietas ir ieguvušās komandas Meža galvenais, kas uzkāpa uz pjedestāla augstākā pakāpiena, Katapults un Statoils Fortis, kas attiecīgi sadalīja otro un trešo vietu.

Tomēr galvenā intriga bija ap sezonas kopvērtējumu: Līgatnes kalnos, mežos, senlejās notika cīņa par absolūta uzvarētāju titulu. 22. septembra vakarā svinīgajā atmosfērā bija paziņotas 6 stiprākās komandas Sporta klasē, starp kurām bija sadalīts galvenās balvas fonds 2 100 LVL apmērā no veikalu tīkla Sportland: EBIKE; Isostar, Gandrs Poligrāfija, A/S A.C.B., xTeam Ikšķile un Līksna V. EBIKE komanda kā biznesa klases garās distances uzvarētājs saņēma balvu no RedBull – dalība ekstrēmajās RedBull organizētajās sacensībās. Stiprākais 2012. gada sezonas sešinieks Tautas klasē un balvas fondu 1000 LVL apmērā no atpūtas un sporta veikala Gandrs ieguva Meža galvenais, Katapults, Pī, Statoil Fortis, Fizio un Keksi Lost. Statoil Fortis kā Biznesa klases uzvarētājs īsajā distancē saņēma speciālu balvu no xRace organizatoriem – nedēļu ilgu reklāmas kampaņu uz āra reklāmas stendiem.

„Ir patīkams nogurums un liels prieks par Triatel xRace jau trešās sezonas veiksmīgu noslēgumu. Vislielākais gandarījums, ka šajos trijos gados mums izdevās piesaistīt un iepriecināt ar aizraujošiem, dažreiz fiziski grūtiem un ātriem posmiem jau vairāk kā 3000 sportistus, aktīvas atpūtas mīļotājus, draugus, ģimenes un kolēģus. Esam pārliecināti, ka katrs no tiem atrada savu piedzīvojumu, savu izaicinājumu, savu uzvaru. Smaidi uz nogurušām sejām pēc sacensībām, stāsti par komandas piedzīvojumiem – tas ir tas, kas liek mums turpināt un gatavoties jaunai sezonai. Šodien dodam starta signālu sagatavošanās darbiem 2013. gada sezonai, kura norisināsies 27. aprīlī, 1.jūnijā, 6. jūlijā, 17. augustā un 21.septembrī.Gribu pateikties dalībniekiem par viņu uzticību mums, mūsu ģenerālsponsoram Triatel, galvenās balvas atbalstītājiem Gandrs, Sportland un RedBull, un visiem pārējiem - par viņu ticību mūsu idejai, savai xRace komandai par paveikto. Tikai mēs kopā radam „te rodas piedzīvojums", : stāsta organizators J. Vanags.

Triatel xRace sacensības posmu seriāls ir noslēdzies un, lai vēl nedaudz pagarinātu vasaras sezonu, 7.oktobrī Zaķumuižā notiks otrais xRace velo orientēšanās sacensības (MTB-O). Sacensībās trīs dalībnieku sastāvā četru stundu laikā ir jāapmeklē maksimāli daudz kontrolpunkti pēc savas izveidotas distances. Lētāka pieteikšanās ir pieejama līdz 30.septembrim www.xrace.lv mājas lapā.

Foto: Triatel xRace piedzīvojumu sacensības 2012. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV