Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

FMX Latvijas Grand Prix - jau šonedēļ

Easyget.lv, 22.10.2013. 15:59

26. oktobrī Rīgā notiks Motofrīstaila Pasaules čempionāta Latvijas Grand Prix, kas septiņus gadus pēc kārtas ir priecējis Latvijas motosporta līdzjutējus un adrenalīna cienītājus, kā arī plaši nesis Latvijas un Rīgas vārdu pasaulē.
FMX Latvijas Grand Prix - jau šonedēļ

Ņemot vērā, ka čempionātā ir bijis divu mēnešu pārtraukums un līdz čempionāta beigām ir tikai trīs posmi, sportisti ļoti aktīvi gatavojas šīm sacensībām. Šogad Arēnā Rīga būs redzams arī pašmāju sportists Mārtiņš Aleksandrovičs, kurš nolēmis piedalīties Whip lēcienu sacensībās, kas notiks pirms Latvijas Grand Prix fināla.

Arēnā Rīga 26. oktobrī uz starta stāsies desmit motofrīstaila sportisti no sešām pasaules valstīm. Viens no lielākajiem pārsteigumiem Latvijas līdzjutējiem un pasaules čempionāta dalībniekiem būs austrālietis Robs Adelbergs, kurš pēc trīs gadu pārtraukuma atkal ir nolēmis izmēģināt savus spēkus čempionātā. Viņš jāmin arī starp iespējamajiem pretendentiem uz uzvaru Rīgā, jo šīs sezona viņam ir viena no labākajām. Jāpiemin, ka Adelbergs šogad izcīnīja uzvaru Red Bull X-Fighters Glen Helenā. Līdz ar Latvijas Grand Prix motofrīstaila apritē atgriezīsies arī francūzis Braiss Izzo, kurš traumas dēļ bija spiests izlaist trīs mēnešus.

Neoficiāla informācija liecina, ka īpašus trikus Latvijas Grand Prix ir sagatavojuši abi čempionāta līderi – latviešu publikas favorīts, čehs Libors Podmols un francūzis Deivids Rinaldo. Abiem sportistiem ir svarīgs katrs čempionāta punkts, un tos var nopelnīt, tikai ar jauniem trikiem vai to kombinācijām pārsteidzot žūriju un skatītājus.

Arī šogad visiem motofrīstaila faniem būs iespēja satikt sportistus. Pirms un pēc sacensībām Arēna Rīga foajē notiks autogrāfu sesijas, bet visu nakti klubā Mad House notiks Red Bull rīkotā FMX Latvijas Grand Prix ballīte, kurā piedalīsies arī paši sportisti.

Šobrīd jau ir skaidrs, ka 2014. gadā Pasaules čempionāta sacensības Motofrīstailā Latvijā nenotiks. Par 2015. gadu pagaidām informācijas nav.

Plašāku informāciju par FMX Latvijas Grand Prix iespējams atrast www.fmxlatvia.lv, kā arī www.nightofthejumps.com

Biļetes uz 2013. gada motofrīstaila Pasaules čempionāta Latvijas Grand Prix iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv

Foto: Libors Podmols. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV