Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

VIASAT: lielākā interese par digitālo televīziju ir reģionos

Ilze Gabrāne, 26.01.2010. 10:06 | komentāri (2)

Kompānijas VIASAT Latvija apkopotā informācija liecina, ka pastiprinās interese par digitālās televīzijas pieslēgšanu reģionos – 87% no jaunajiem klientiem dzīvo ārpus Rīgas un tās reģiona.

Turklāt pagājušajā nedēļā, salīdzinot ar nedēļu pirms tam, pieteikumu skaits digitālajai satelīttelevīzijai ir dubultojies. Tendenci Latvijas reģionos aktīvāk izvēlēties digitālās televīzijas pieslēgumu uzņēmums galvenokārt skaidro ar trīs faktoriem. Turpina Valts Ermansons, VIASAT Latvija vadītājs: „Strauji tuvojoties analogā signāla atslēgšanas brīdim, ar labiem rezultātiem šobrīd turpinās pieteikšanās VIASAT Latvija jaunajam piedāvājumam skatīties digitālo televīziju par Ls 3,50 mēnesī. Pirmais būtiskākais faktors, ko cilvēki novērtē ir tas, ka dekoders un antena piedāvājumā ir bez maksas. Otrs nozīmīgākais faktors reģionu TV skatītāju aktivitātē ir satelīta signāla spēja nodrošināt digitālo televīziju neatkarīgi no katras mājsaimniecības atrašanās vietas, pat tālākajos Latvijas punktos. Turklāt garantējot visu kanālu paku pieejamību neatkarīgi no reģionālā izvietojuma un attāluma no galvaspilsētas. Treškārt, TV skatītājiem ir nozīmīga piedāvātā iespēja izmēģināt visus VIASAT kanālus bez papildus maksas, lai izvērtētu un pieņemtu lēmumu par savam interešu lokam atbilstošāko TV paketi.”


Par VIASAT digitālo televīziju

Kopš janvāra VIASAT Latvija piedāvā digitālo televīziju ar abonēšanas maksu Ls 3,50 mēnesī, pirmos trīs mēnešus piedāvājot skatīties un iepazīties ar vairāk nekā 50 kanāliem. Savukārt pēc noteiktā laika perioda klients izvēlas – vai nu saglabāt zemāko abonēšanas maksu Ls 3,50 un skatīties 6 iecienītākos Latvijas kanālus (LTV1, LTV7, TV3, LNT, TV6, TV5 ) un vairāk nekā 20 ārzemju kanālus, vai kādu no pārējām piedāvātajām paketēm. Nepieciešamā aparatūra piedāvājumā ir iekļauta bez maksas.

Jāatgādina, ka septiņu gadu darbības laikā VIASAT tehnoloģiskā bāze veidota tā, lai pārklātu visu Latvijas teritoriju un, pateicoties digitālajam satelīta signālam, digitālā televīzija ir pieejama visā valstī, neatkarīgi no mājsaimniecības atrašanās vietas. Digitālās televīzija nodrošina augstāku attēla un skaņas kvalitāti, kā arī ievērojami plašāku kanālu izvēli. TV skatītājs var izmantot elektronisko programmas gidu, kā arī izvēlēties subtitru valodu.


Par VIASAT

VIASAT ir daļa no Modern Times Group MTG AB – lielākās mediju grupas Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG AB grupā ietilpst arī tādas Latvijā pazīstamas kompānijas kā TV3, 3+ un Star FM. VIASAT sasniedz apmēram 125 milj. cilvēku 29  valstīs ar bezmaksas TV kanāliem Čehijā, Ungārijā, Slovēnijā, Bulgārijā, Maķedonijā un Ganā, kā arī Ukrainā, un maksas kanāliem centrālajā un Austrumeiropā, kā arī ASV. MTG grupa ir lielākais akcionārs Krievijas neatkarīgajā TV grupā CTC Media.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV